Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Rashid Al-Ketbi jechał w Warmińskim, Al-Rajhi nie.
Tomek K napisał(a):Warmiński będzie w RSMP, więc nie wiem jak ze startem aut WRC. Co prawda praktycznie to żaden problem, pan jedzie z jakimś tam numerem zgodnym z priorytetem, czyli pewnie z 1, tylko nie punktuje, ale władza może skutecznie znaleźć 100 powodów, dla których tak być nie może:)
Tomek K napisał(a):Warmiński będzie w RSMP, więc nie wiem jak ze startem aut WRC. Co prawda praktycznie to żaden problem, pan jedzie z jakimś tam numerem zgodnym z priorytetem, czyli pewnie z 1, tylko nie punktuje, ale władza może skutecznie znaleźć 100 powodów, dla których tak być nie może:)
seal napisał(a):Tomek K napisał(a):Warmiński będzie w RSMP, więc nie wiem jak ze startem aut WRC. Co prawda praktycznie to żaden problem, pan jedzie z jakimś tam numerem zgodnym z priorytetem, czyli pewnie z 1, tylko nie punktuje, ale władza może skutecznie znaleźć 100 powodów, dla których tak być nie może:)
Regulamin RSMP 2015 nie dopuszczał samochodów WRC i nie sądzę żeby to się zmieniło w tegorocznej edycji. Nie wiem skąd więc takie wywody?
Tomek K napisał(a):A widzisz gdzieś, by te jak to uroczo nazwałeś, wywody opierały się o regulamin RSMP? Rozumiem, że Twoim zdaniem taki start jest absolutnie wykluczony i organizator powinien być nieugięty, więc gdybanie nad taką możliwością nie ma sensu? A moim jakby tylko był cień zainteresowania od któregoś z zawodników, na temat takiego startu, organizator powinien zrobić wszystko bo go utwierdzić w tych chęciach. A połączenie dwóch stawek w jednym rajdzie nie jest takim demonicznie trudnym zabiegiem.
Tomek K napisał(a):Oczywiście generalnie pewnie zgodzimy się, że szansa startu kogoś Wurcem jest bardzo mała. Co innego kogoś z WRC2 i WRC3, ale tu już przeszkód sprzętowych nie ma, ewentualnie w ramach gościnności zagraniczni dostaną większe wpisowe:) Zdaje się, że zgodnie z regulaminem:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości