Moderator: SebaSTI
I tak i nie, wbrew pozorom Kajto w ERC ma jeszcze trochę do udowodnienia i pokazania, w przyszłorocznym kalendarzu są dwa rajdy których jeszcze nie jechał Canary i Ypres do tego dochodzi Rzeszowski który zna a którego dawno nie jechał (będzie piękne porównanie do naszej obecnej czołówki), a trasy pozostałych rund na pewno ulegną sporym zmianą, charakterystyka bedzie podobna ale odcinki inne, do tego w ERC będzie gwiazda, w WRC2 jednym z wielu. Dojdzie inna konkurencja więc obrona tytułu wcale prosta nie będzie, a jeśli już ten tytuł obroni to już bedzię "coś". Ja też bym wolał emocjonować się występami kolejnego Polaka w WRC2 ale zdaje sobie z tego jakie to są koszty, no i trzeba pamiętać że pierwszy sezon pewnie byłby na rozpoznanie.Dani napisał(a):Kajto na 90% zostaje w ERC. Szkoda, to jest stanie w miejscu.
Skąd taka plotka/info ??Motulski napisał(a):5 rund WRC 2 ?
równie dobrze może to znaczyć:martenzyt napisał(a):No na giełdzie rajdowej chłopaki wystawiają namioty na sprzedaż - mam nadzieje, że nie będę rozsiewał zbyt spiskowej teorii jakoby to mogło wskazywać na zmian ę barw?
Mad Max napisał(a):równie dobrze może to znaczyć:martenzyt napisał(a):No na giełdzie rajdowej chłopaki wystawiają namioty na sprzedaż - mam nadzieje, że nie będę rozsiewał zbyt spiskowej teorii jakoby to mogło wskazywać na zmian ę barw?
a) będziemy jeździć u kogoś to są nam niepotrzebne
b) będzie nas więcej to potrzebujemy większego namiotu
c) dołączy do nas nowy sponsor więc gdzieś trzeba gości pomieścić
d) za "biedny" ten namiot na WRC2 a prezencja jest przecież bardzo ważna
e) na rsmp taki duży nam nie potrzebny (oby nie)
f) namioty są nam niepotrzebne bo będziemy siedzieć w domu i żłopać piwsko świętując majstra(oby nie)
Na rzeczy jest tyle że chłopaki coś kombinują... najpierw tekst że ERC na 90%... za chwile że 5 rund w WRC2... później że sprzedają namioty... ten sam gość wystawia jeszcze na sprzedaż sporą ilość opon... tradycyjnie jak to ostatnio w przypadku rajdów - wiadomo tyle że nic nie wiadomo.martenzyt napisał(a):Aha... czyli jednak coś jest na rzeczy
Mad Max napisał(a):ten sam gość wystawia jeszcze na sprzedaż sporą ilość opon...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości