Moderator: SebaSTI
ceofx napisał(a):1) Kuchar nigdy nie wyjmie MP bo jest ZA CIENKI, zawsze sie znajdywali i beda znajdywali szybsi z wieszym szczesciem.
2) Jesteście pewni ze Kuchar zlałby Kilera, a ja próbuje dowieść że nie koniecznie, Wy natomiast że to pewne.
3) Do tych porównań vVettel też pasuje ...
Ja wtrąciłem się do tematu bo jak czytam jak to Kuchar by nie objechał Kilera, bo na Barb to byle burak wygra i to żadna sztuka... to interweniuję.
Loeb1987 napisał(a):Tylko, że Rossi to motocyklista i rajdowy hobbista. U nas to takie porównanie bardziej do Pana Malińskiego.
Grzesiński nie ma szans nawet z Gagackim i tyle w temacie. Może jeździć hobbistycznie i niech tak robi. Barbórkę może śmiało wygrać kierowca wyścigowy. Trzeba pamiętać, że nawet oni upalają sobie nocami po starych rajdowych odcinkach
kiler napisał(a):Jasny gwint :p niezla afera sie tu kręci.
Panowie prosze o szacunek do kierowcow bo im sie nalezy. Duzo osiagneli w RSMP i wlasnie oni dostarczaja wam emocji na oesach.
Porownania to w tej chwili z uwagi na moj brak doswiadczenia w rajdach sa niestosowne.
Dajcie cos pojechac i albo bedziemy w czubie albo spektakularnie zgruzujemy fure![]()
kiler napisał(a):Jasny gwint :p niezla afera sie tu kręci.
Panowie prosze o szacunek do kierowcow bo im sie nalezy. Duzo osiagneli w RSMP i wlasnie oni dostarczaja wam emocji na oesach.
Porownania to w tej chwili z uwagi na moj brak doswiadczenia w rajdach sa niestosowne.
Dajcie cos pojechac i albo bedziemy w czubie albo spektakularnie zgruzujemy fure![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości