Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Trzeba mieć nadzieję, że te potencjalne dwie rundy powiększą trochę frekwencję w RSMP, mimo zwiększenia kosztów. Taki Oleksowicz mógłby powędrować za granicę, teraz może zostanie. Wydaje mi się, że Polski pójdzie w RSMP i pewnie Kaszuby.
Hubertos zastanów się jeszcze raz nad tym co napisałeś, na asfaltowe wycieczki na północ naszego kraju nie ma chętnych a myślisz że się znajdą tacy którzy zainwestują w szuterspec i pojadą rajdy szutrowe ?? śmiem wątpić, dojdzie paru zawodników którzy jeżdżą tylko rajdy szutrowe typu Staniszewski czy K.Oleksowicz ale listy na tych rajdach raczej będą wyglądać bardzo skromnie (nie wspominam o tym co dojedzie do mety)Hubertos napisał(a):Trzeba mieć nadzieję, że te potencjalne dwie rundy powiększą trochę frekwencję w RSMP, mimo zwiększenia kosztów.
Oleksowicz taki był obrażony że aż nie przeszkadzało mu to w udziale w Warszawskiej Barbórce, do tego myślę że pomimo tego że olał końcówkę sezonu na znak protestu będzie startował dalej u nas w kraju. Nawet jeśli myśli o sezonie spędzonym za granicą to dwa szutrowe rajdy w kraju nie są raczej kartą przetargową w tym żeby został.Hubertos napisał(a):Taki Oleksowicz mógłby powędrować za granicę, teraz może zostanie.
Polski mógłby być ale tylko pod warunkiem że odcinki był by dużo bliżej Mikołajek bo w przeciwnym razie skończy się to jak pseudo Litewska runda w 2013 gdzie Litwnini jeździli po ciemku, w najlepszym razie nasi jeździli by w ścianie kurzu. Kaszuby są jak najbardziej możliwe tylko pytanie czy po raz kolejny będą mieć ochotę Była też plotka jakoby Warmiński miał trafić do RSMP dwa tygodnie przed Polskim - tylko tak jak napisał wcześniej Szeszkin pytanie o budżet, oraz o to czy dadzą radę zrobić RSMP skoro co roku wychodzą jakieś kwiatki przy okazji SzuterCup.Hubertos napisał(a):Wydaje mi się, że Polski pójdzie w RSMP i pewnie Kaszuby.
Oleksowicz taki był obrażony że aż nie przeszkadzało mu to w udziale w Warszawskiej Barbórce, do tego myślę że pomimo tego że olał końcówkę sezonu na znak protestu będzie startował dalej u nas w kraju. Nawet jeśli myśli o sezonie spędzonym za granicą to dwa szutrowe rajdy w kraju nie są raczej kartą przetargową w tym żeby został.
Hubertos napisał(a):Z tą frekwencją chodziło mi to, że dojdą goście jeżdżący tylko szutry, fakt że wielu ich nie ma...
Hubertos napisał(a):Ktoś ogląda Galę PZM? Witkowski i cały związek są po prostu bezczelni, jak zwykle obciążanie zawodników i organizatorów. Ciekawe, czy Wisła kiedykolwiek wróci do RSMP...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości