HenriS12B napisał(a):Robert ma wyciek oleju, wiec juz raczej po emocjach
Wyciek jest niemal w każdym rajdzie, ale na szczęście nigdy się to nie wiązało z poważniejszymi konsekwencjami.
Moderator: SebaSTI
HenriS12B napisał(a):Robert ma wyciek oleju, wiec juz raczej po emocjach
Mad Max napisał(a):Fakty są takie że dalej uprawiacie Polsatowskie Studio F1 gdzie wszystko inne jest winne tylko nie kierowca i wszystko co się dzieje jest na pewno winą felg i opon, tak samo w zeszłym roku zwalano wszystko na nie działającą prawidłowo skrzynię biegów - jeszcze mi powiedz że wczorajsza przygoda na Myherin 2 też była tym spowodowana - więc kto tu sprytnie pomija pewne fakty ??Thomas napisał(a):znaczenie ma takie, że w tym roku większość niepowodzeń wynika z problemów technicznych i innych dziwnych zdarzeń oponiarsko-felgowych, co "sprytnie" pomijasz, a doskonale o tym wiesztakie fakty.
Każdy o tym znakomicie wie więc po co o tym w kółko to powtarzać??Thomas napisał(a):"Sprytnie" pomijasz, że to kierowca wyścigowy jeszcze, z dysfunkcją ręki, który w padlinie podpina się pod czołówkę fabryk.Może to że szrotowi jakim jeździł bliżej było do R5 niż do prawdziwego WuRCa i myślę że przez większość sezonu marzył żeby przesiąść się w taką "padlinę" jaką jeździ w tym roku Robert. Poza tym to skąd masz pewność i przeświadczenie że gdyby Kościuszko zaczął pałować nie patrząc na wynik końcowy to by tych odcinków nie wygrywał ??Thomas napisał(a):Kościuszko, nie wygrywał OS, nawet nie zbliżał się do pierwszej piątki. Co tu więcej dodawać.
Dani ale to jest założenie z Twojej strony... brzmi to podobnie jak twierdzenia w innym temacie że Kubica będzie wszystkich lał w DTMach. Ja sie pytam skąd taka pewność ?? skoro nigdy nie mogliśmy oglądać jego jazdy z taki założeniem i taktyką ?? Tak bardzo lubicie fakty to może podrzućcie jakieś bo to że przegrywał w niższych klasach mnie nie przekonuje.Dani napisał(a):Kościuszko i wygrywanie OSówBądźmy poważni, on nawet z Prokopem przegrywał w niższych klasach- poziom Bertelliego conajwyżej.
Mad Max napisał(a):Dani ale to jest założenie z Twojej strony... brzmi to podobnie jak twierdzenia w innym temacie że Kubica będzie wszystkich lał w DTMach. Ja sie pytam skąd taka pewność ?? skoro nigdy nie mogliśmy oglądać jego jazdy z taki założeniem i taktyką ?? Tak bardzo lubicie fakty to może podrzućcie jakieś bo to że przegrywał w niższych klasach mnie nie przekonuje.Dani napisał(a):Kościuszko i wygrywanie OSówBądźmy poważni, on nawet z Prokopem przegrywał w niższych klasach- poziom Bertelliego conajwyżej.
Mad Max napisał(a): ale to jest założenie z Twojej strony... brzmi to podobnie jak twierdzenia w innym temacie że Kubica będzie wszystkich lał w DTMach. Ja sie pytam skąd taka pewność ?? skoro nigdy nie mogliśmy oglądać jego jazdy z taki założeniem i taktyką ?? Tak bardzo lubicie fakty to może podrzućcie jakieś bo to że przegrywał w niższych klasach mnie nie przekonuje.
Żeby dyskutować z kimkolwiek to najpierw musisz zrozumieć co do Ciebie się pisze, a Ty masz z tym wyraźny problem. Jak się auto sypie, gną się felgi i są kapcie to lamentujecie bardzo głośno jaki to szrot a jak coś kierowca na prawdę zmaluje tak jak wczoraj to siedzicie cicho, i jeszcze nazywacie to obiektywizmem. Śmiech na sali, tyle i aż tyle.Thomas napisał(a):Chłopczyku, dobre, nie mam zamiaru odpowiadać na te pytania, bo wałkowane są w kółko od dawna, a dodajesz jakieś historie z tzw. d.py o wczorajszym dniu, w domyśle sugerując, że to nie była wina Kubicy i że ktoś tak myśli, a to był błąd, na szczęście bez większych konsekwencji. Natomiast patrząc na sezon jakie błędy popełniają kierowcy fabryczni, to trzeba być dyletantem, aby nie widzieć różnicy. Ogarnij się.Postęp w jeździe jest ogromny na szutrze, zarówno w tempie jak i regularności. EOT
z tym twierdzeniem się w zasadzie zgadzam, ale od reguły mogą też być wyjątki i za pewnik tego twierdzenia nie traktuję.Dani napisał(a):bo RK to już jest taki typ gdzie wsiądzie co ma tylko kierownicę, to jest odrazu piekielnie szybki.
wanderer napisał(a):gdyby nie gumy nadające się co najwyżej do WRC2
mwieczor napisał(a):wanderer napisał(a):gdyby nie gumy nadające się co najwyżej do WRC2
Właśnie o to chodzi, że zawsze jest to "gdyby".
Gdyby gumy były lepsze, fiesta szybsza, wody nie było w kałużach, zakręty tylko w jedną stronę (bo ręka) ....
A co do gum, to przed sezonem była powszechna endżojka, że Pirelli zrobiło wunderwaffe specjalnie dla RK - na co miała nawet wskazywać nazwa opon.
HenriS12B napisał(a):Info z serwisu: Lefebvre otrzymał komunikat od Mattona, że kto (on lub RK) zajmie lepsze miejsce na mecie, ten będzie preferowany przez Citroena w przyszłym sezonie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości