Moderator: SebaSTI
alex555 napisał(a):71 Zgłoszeń, zaskakuje brak Oleksowicza ...
andrew88 napisał(a):alex555 napisał(a):71 Zgłoszeń, zaskakuje brak Oleksowicza ...
Ponoć ma pojechać jakiś rajd za granicą (du Valais lub Waldviertel?) i Arłamów też odpuszcza. A Jurecki czemu się przesiadł z Fiesty R2T aż do Astry, zamiast do Fiesty R2 lub C2R2? Kłopoty z budżetem?
Yrtat napisał(a):Wypowiedź Oleksowicza na FB:
"Jak już wielu z Was zauważyło nie ma nas na liście zgłoszeń do Rajdu Dolnośląskiego. Niestety nie pojawimy się również podczas wieńczącego sezon Rajdu Arłamów. Tę trudną decyzję podjąłem przede wszystkim z powodu licznych obowiązków zawodowych. Dodatkowym argumentem były m.in. niejasne i w moim przekonaniu krzywdzące decyzje ZSS podczas ostatnich dwóch rajdów, których konsekwencją było pozbawienia nas bonusowych punktów za Powerstage.
Wiem, że wielu z Was może być rozczarowana moją decyzją ale w obliczu całej sytuacji nie znajduję motywacji do dalszego udziału w pozostałych rundach RSMP 2015. O dalszych planach i ewentualnych startach w innych zawodach będę informował na bieżąco."
piguła napisał(a):Oleksowicz kompletnie się zagubił ostatnio, jak w zeszłym sezonie jeszcze jako tako to wyglądało tak ten sezon jest kompletną klapą w ich wykonaniu,nie podpinał się pod chłopaków,zero progresu,nie dziwi mnie decyzja o odpuszczeniu końcówki sezonu,po co się męczyć.
luxxx napisał(a):Yrtat napisał(a):Wypowiedź Oleksowicza na FB:
"Jak już wielu z Was zauważyło nie ma nas na liście zgłoszeń do Rajdu Dolnośląskiego. Niestety nie pojawimy się również podczas wieńczącego sezon Rajdu Arłamów. Tę trudną decyzję podjąłem przede wszystkim z powodu licznych obowiązków zawodowych. Dodatkowym argumentem były m.in. niejasne i w moim przekonaniu krzywdzące decyzje ZSS podczas ostatnich dwóch rajdów, których konsekwencją było pozbawienia nas bonusowych punktów za Powerstage.
Wiem, że wielu z Was może być rozczarowana moją decyzją ale w obliczu całej sytuacji nie znajduję motywacji do dalszego udziału w pozostałych rundach RSMP 2015. O dalszych planach i ewentualnych startach w innych zawodach będę informował na bieżąco."
Cofam co napisałem, ma chłopak jaja !
Moja wina, moja bardzo wielka wina...
bobej napisał(a):Może nie w temacie Dolnośląskiego, ale dla tych co chcieli w sobotę do południa oglądać Rally Sudety :
https://www.facebook.com/#!/CzeskieRajd ... =3&theater
KTOŚ nie wyraził zgody na przebieg odcinka po stronie polskiej...
viper napisał(a):Grzyb po czesci ma racje. Czy ktos widzial zeby jakis wynik meczu zostal zmieniony po koncu meczu.
alex555 napisał(a):bobej napisał(a):Może nie w temacie Dolnośląskiego, ale dla tych co chcieli w sobotę do południa oglądać Rally Sudety :
https://www.facebook.com/#!/CzeskieRajd ... =3&theater
KTOŚ nie wyraził zgody na przebieg odcinka po stronie polskiej...
Gdyby miał się odbyć tydzień wcześniej lub tydzień poźniej to na bank by się odbył...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości