(PPZM) Barbórka Cieszyńska

Archiwum

Moderator: SebaSTI

(PPZM) Barbórka Cieszyńska

Postprzez kewals » wtorek, 12 lis 2002, 19:10

W dniach 22-23 listopada 2002 rusza barbórka....trasa jest miodzio...w tym klasyk Pasieki ze ścianą płaczu :) ....obsada też zapowiada sie świetnie z potwierdzonych informacji na pewno jedzie Frycz...reszta wyjdzie w praniu 8) z pogodą na razie jest kiepsko...ale zostało jeszcze dużo czasu żeby jakaś śniezyca odwiedziła sląsk cieszyński :D...na razie jest nieoficjalna stronka na której znajdziecie harmonogram trasy http://www.bronowski.pl/~lucas/ak_2002/!run2002.php3...wszystkich serdecznie zapraszam na swoje śmieci :)...262km tego nie można przegapić !!!
zapraszam do dyskusji na www.dnkforum.prv.pl
kewals
N3

Re: Barbórka Cieszyńska

Postprzez olo77 » wtorek, 12 lis 2002, 23:42

kewals napisał(a):W dniach 22-23 listopada 2002 rusza barbórka....trasa jest miodzio...w tym klasyk Pasieki ze ścianą płaczu :) ....obsada też zapowiada sie świetnie z potwierdzonych informacji na pewno jedzie Frycz...reszta wyjdzie w praniu 8) z pogodą na razie jest kiepsko...ale zostało jeszcze dużo czasu żeby jakaś śniezyca odwiedziła sląsk cieszyński :D...na razie jest nieoficjalna stronka na której znajdziecie harmonogram trasy http://www.bronowski.pl/~lucas/ak_2002/!run2002.php3...wszystkich serdecznie zapraszam na swoje śmieci :)...262km tego nie można przegapić !!!

Hello właśnie chciałem o to zapytać jak będziesz miał more info to wrzucaj
Pozdrawiam
olo77
olo77
N3

Postprzez kewals » środa, 13 lis 2002, 00:01

zdradze tylko że szykuje sie niezły puchar poza rajdowy wśród naszej czołowki enkowiczów...nie pomijając sztuki rzecz jasna :D ...oj będzie walka do końca....oj będzie :D
kewals
N3

Postprzez kewals » czwartek, 14 lis 2002, 22:28

rany tegoroczna obasada zaczyna mnie przerastac :lol: nieoficajlnie mówi sie o 10 Lancerach...ba ponoć Kuzaj i Hołowczyc dzwonili do organizatora z pytaniem jak w tym roku leci trasa :) czyżby doszło do konfrontacji po kormoranie 8) co do trasy to ta na stronce jest raczej nieaktualna...trasa ma ponoc być blizej Skoczowa :D chłopaki juz taka szaleją ze ludzie sie skarża....drogi już wyglądają jak by było po rajdzie...troche przez te dzikie zapoznania robi sie obciach...ale bądżmy dobrej myśli
kewals
N3

Postprzez kewals » sobota, 16 lis 2002, 12:21

długo sie zastanawiałem czy Wam to juz udostepnic..ale macie :) niech Wam kopary juz opadna :wink: http://members.lycos.co.uk/kewals/lista_zgloszen.xls....spójrzcie ze nawet w klasach A7 czy A6 też bedzie niesamowita walka 8)
kewals
N3

Postprzez WRC » niedziela, 17 lis 2002, 11:06

No to nawet jeden wurc ma być :) Chyba się przejade te 300km na ten rajdzik, bo on bedzie chyba lepiej obsadzony niż np. Karkonoski :) Pineles na corsie tez zgloszony, z 10 lancerow, tylko żeby wszyscy pojechali, a nie w ostatniej chwili odwołają...
WRC
N3

Postprzez kewals » niedziela, 17 lis 2002, 11:50

nowe fakty :) niestety gielata nie pojedzie w wrc :cry: zanagażowal go Gorski i zabaczymy dwie corsy....calkiowicie zmienila sie trasa - taki chwyt organizatora by ludzie jak najdluzej mieli spokoj przed rajdem :) ....nowa trasa moim zdaniem jest jeszcze lepsza....powraca po wielu latach klasyk Wisły czyli oes w Górkach z hopa...ale nie bedzie ona az tak widowiskowa gdyz oes leci od Brennej...zresztą ruszyła juz oficjalna strona rajdu...sa mapki wiec sami skalkulujcie czy warto jechac pol polski by to wszystko obejrzec :D http://www.barborka-cieszynska.autoklub.pl/
kewals
N3

Postprzez WRC » niedziela, 17 lis 2002, 11:56

Szkoda, że nie będzie wurca :( ale rajd i tak jest mocno obsadzony. I tak muszę jeszcze pogadać ze starszym, czy by sie na 2 dni z pracy nie urwał...
WRC
N3

Postprzez aliencow » środa, 20 lis 2002, 23:05

A ja i tak trzymam kciuki za moich gazowników... Kubuś i Piotrek może wkoncu narozrabiają w N2... W sumie byłoby fajnie... Szkoda tylko, że nie pojadę zobaczyć ich w akcji... I tej zdziczałej grupki Lancerów... Ech... Czemu Szczecin leży tak daleko od gór... Fakt, faktem... Pozdrowienia dla przedstawicieli tej cześci Polski w rajdach samochodowych... Kuba słuchaj Piotra i uważaj na te popychacze... I bez szaleństw... :) Trzymamy za was kciuki...
aliencow

Postprzez TommiCrazy » piątek, 22 lis 2002, 20:29

Oj bardzo smuca mnie wypowiedzi zawodników przed rajdem, z tego wynika ze wszycy jada tam na wycieczke i coś im wiecznie niegra, ja na walke o mistorzostwo w generalce to tak nieprzystoi. :(
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez kewals » piątek, 22 lis 2002, 20:47

nie będzie tak źle...przy błotniasto-wodnej nawierzchni wycieczka też nic nie pomoże :) chłopaki beda musiały cały czas walczyć o pozostanie na drodze :wink: ....także do zobaczyska jutro na trasach :D....weźcie jakieś parasolki lub inne okrcie bo będzie goliło jak cholera...i nie zapomnijcie sie pomodlić przed snem o choć 10 minutowy opad śniegu :lol:
kewals
N3

Postprzez paczka » sobota, 23 lis 2002, 12:37

Ja bardzo proszę Panów z autoklubu o publikowanie wyników wszystkich załóg :evil: .Kibicuje załodze Lenartowicz - Depa . Jeżeli nie da się pisać wynikow z chłopaków z dalszymi nr startowymi to dajcie chociaż tę załogę :D
paczka
N1

Postprzez maciekd » sobota, 23 lis 2002, 13:44

Sztuka ognia :!: :!: :!:
maciekd
A6

Postprzez WRC » sobota, 23 lis 2002, 17:13

No i sie Frycz rozkręcił i wygrał :)
WRC
N3

Postprzez kewals » sobota, 23 lis 2002, 19:25

no Frycz jak zawsze..od drugięj petli sie rozkręcił....Gabi bardzo ładnie...Sztuka jak zawsze w dobrej formie choć wakacje troche zrobiły swoje...szkoda mi Sołka bo rewelacyjnie jechał...nawet najładniej skoczył na wolnym przejęździe 8) ...pare dzwonów było w tym jeden dość nie przyjemny widziałem...słabsze autka też nieźle latały....szczególnie lanosy...trasa w Górkach była bardzo trudna...niemal błotnisty szuter sie z niej zrobił...tak zewnątrz to wygląda spoko...ale ze środka potfornie ślisko o czym mogłem sie przekonać wracając do domu jednym z oesów 8) no i fajna rzecz - wstęp wolny do serwisu....alez tam wieczorkiem życie tętni....nawet postawili kuchnie polową z browcem...ogólnie rajdzian był fajny...tylko szkoda że nie po śniegu :(
kewals
N3

Następna strona

Powrót do Archiwum