Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Postprzez alex555 » czwartek, 17 wrz 2015, 12:11

Drogi Sokole, najmocniej Cię przepraszam, nie będe już podawał na forum więcej niesprawdzonych newsów, mam nadzieję, że bedzie Ci się żyło z tym lepiej ;) akurat fakt co babka przez telefon w biurze rajdu mówiła ( wracamy do rajdu świdnickiego ) - natychmiast wam napisałem a co później się okazało, nie miało pokrycia w rzeczywistości, nie wiem czy mnie chciała zbyć taką informacją, czy coś innego miała na rzeczy, bladego pojęcia nie mam. Przepraszam Cie za to, mam nadzieję, że teraz będziesz już spał spokojnie ;) Btw. Jesteś pamiętliwy jak baba ^^

Co do GG, po rozmowie dowiedziałem się, że to jednorazowy start Fabią ( tak wynikało z rozmowy z GG ) Co przyjdzie jemu do głowy bądź też zespołowi w dalszej części sezonu ( NIE WIEM !!! - Sokol) za to nie odpowiadam ( tłumacze cały fakt specjalnie dla kolegi Sokola, co by później nie rozpamiętywał owego wpisu przez cały rok )
Ostatnio edytowano czwartek, 17 wrz 2015, 12:26 przez alex555, łącznie edytowano 1 raz
alex555
N2

Postprzez SOKÓŁ » poniedziałek, 21 wrz 2015, 21:15

Dobry nius na wieczór :D Kilku pretendentów może się zacząć obawiać!
http://rajdy24.pl/gocars-colin-team-w-p ... rsmp-2016/
SOKÓŁ
A6

Postprzez Booogi » poniedziałek, 21 wrz 2015, 21:29

Tylko, że tam nigdzie nie jest napisane, że Colin będzie startował w tym zespole :)
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Aro90 » poniedziałek, 21 wrz 2015, 21:33

SOKÓŁ napisał(a):Dobry nius na wieczór :D Kilku pretendentów może się zacząć obawiać!
http://rajdy24.pl/gocars-colin-team-w-p ... rsmp-2016/

ważne żeby było dużo pretendentów do tytułu a będzie świetna walka jak w tamtym sezonie, robi się ciekawie Grzyb Habaj Nivette Brzeziński będzie paka :wink: reszta chłopaków w topowych furach moze miec problemy żeby jakies podium zdobyć. Aaa i BB choć b. go lubie to troche psuje emocje... mam nadzieje ze mistrza poznamy dopiero po ostatnim odcinku w Arłamowie
Aro90
N3

Postprzez Kwiatek » poniedziałek, 21 wrz 2015, 23:08

Kim właściwie jest ten Brzeziński i jaki trzeba mieć tupet żeby przypisać sobie ksywkę po mistrzu świata i najbardziej widowiskowo jeżdżącym kierowcy? Na coś takiego trzeba sobie zasłużyć a nie samemu przypisać. To że ma drogie auto o niczym nie świadczy. I jeszcze zespół nazwał imieniem Colina.... Niedowartościowany dzieciak. To tak jak dziewczynka w szkole muzycznej nazywa siebie madonną, shakirą czy czym tam jeszcze. Póki ma 10 lat to spoko niech się dziecko cieszy ale w dorosłym życiu nie przystoi.
Piotrek
Kwiatek

Postprzez Qbek » poniedziałek, 21 wrz 2015, 23:56

Kim właściwie jest ten Kwiatek? :roll: Najpierw chłopie dowiedz się (już było pisane na forum skąd ta ksywka), a potem włączaj się w dyskusję, bo aż przykro czytać takie wypociny... :?
Qbek
N3

Postprzez passta134 » wtorek, 22 wrz 2015, 08:41

Jakbys Kwiatku stracil pol zycia w Fifa czy Mario Bros to śmiało moglbym przypisac ci ksywke pochodzącą od gry w którą grałeś. A jeśli miałbyś sukcesy nawet na arenie europejskiej to wiele osób poprostu mowiloby "to ten od mario bros!" I po jakims czasie pewnie zostalbys Mario. Ot całą historia z Colinem, wiec zapoznaj sie z faktami a nie od razu atakujesz
passta134

Postprzez Kwiatek » wtorek, 22 wrz 2015, 09:38

Passta pięknie to napisałeś. Nie zamierzam tracić połowy życia na granie w gierki. Są fajniejsze rzeczy do robienia, ale trzeba do tego dojrzeć.
Piotrek
Kwiatek

Postprzez luks » wtorek, 22 wrz 2015, 10:35

kiedy pierwszy raz usłyszałem o Colinie Brzezińskim, pierwsze skojarzenie było, że gośc miałby jeździć widowiskowo i szybko tak jak McRae i że może kibice tak go okrzyknęli , a ja coś przespałem. gdy przeczytalem historię o graniu w CMR, wywołało to tylko uśmiech politowania.

wiadomo, że to jest odwołanie do postaci Colina, a nie do jego gry i Brzeziński jest tego świadom. Brzeiński 15 lat nie ma i może domyślać się, że używajac imienia legendy tego sportu, na dłużej zapadnie w pamięci potencjalnych kibiców czy sponsorów w ten sposób, niż pod marką "Brzeziński".

słyszy się, że czasami potomkowie gwiazd odcinają się od krewnych, używając pseudonimów, żeby nikt nie powiedział, że do promowania siebie używają nazwiska - tu sprawa wygląda trochę odwrotnie.

Brzezińskiemu życzę szczerze,żeby się wybronił talentem i osiągnięciami, bo poprzeczkę sobie postawił wysoko i byłoby smutno gdyby został "Colin-kundlem".
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez versus » wtorek, 22 wrz 2015, 10:57

Po prostu nie wierzę, że można robić problem z tego, że komuś została przypisana taka, a nie inna ksywa. Patrzę na te wpisy i mam nadzieję, że ktoś się dobrze bawi, bo jeśli pisze to na poważnie to polecam zapuszczenie wąsa i zakup skórzanej saszetki na dokumenty.
Rallyborne Okręgowy Biuletyn Rajdowy
http://issuu.com/rallyborne
http://facebook.com/rallyborne
http://rallyborne.pl
versus
N1

Postprzez alex555 » wtorek, 22 wrz 2015, 11:10

Mam nadzieje, że zobaczymy jeszcze Colina w tym roku w RSMP, oczywiście mega wiadomość na cały sezon 2016 !
alex555
N2

Postprzez Marcin z Mtl » wtorek, 22 wrz 2015, 12:25

No właśnie, bo w komunikacie wyraźnie jest napisane o zespole, a nie o samym kierowcy. Ten potwierdza tylko udział w tegorocznych eliminacjach. Też mam nadzieję, że plan na cały rok 2016 się uda. I że obejdzie się bez sprzedaży mieszkania ;)
Rajdy na surowo - wpadnij, obejrzyj, powspominaj :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhhfJHl8yZJdyxOSkcyCBqytamF3PJ2Eg
Marcin z Mtl
N3

Postprzez darek90r » wtorek, 22 wrz 2015, 15:09

Było napisane że zobaczymy go na Dolnośląskim i Arłamowie w Fieście R5
darek90r
N2

Postprzez alex555 » wtorek, 22 wrz 2015, 17:00

A no tak, nie zobaczyłem, bo news był po updatecie :))

Co cieszy jeszcze bardziej, “Colin” potwierdził nam starty w tegorocznych rajdach, Dolnośląskim oraz Arłamów, oczywiście za kierownicą Forda Fiesty R5.

Super info :D jedno R5 wiecej !
alex555
N2

Postprzez Voo » wtorek, 22 wrz 2015, 17:15

Kwiatek napisał(a):Passta pięknie to napisałeś. Nie zamierzam tracić połowy życia na granie w gierki. Są fajniejsze rzeczy do robienia, ale trzeba do tego dojrzeć.

Dojrzeć to trzeba do tego, żeby nie komentować i oceniać cudzego pomysłu na życie. Akurat Brzezińskiego granie w gry doprowadziło prosto do rajdów bo za spieniężane nagrody kupił swój pierwszy samochód do startów. Nie wiem co z nim dalej będzie póki co ma szacunek kibiców bo nie jest synkiem tatusia, umie zapier... i nie znajdziesz jego wypowiedzi, w której się puszy albo kreuje na drugiego Colina. Po prostu taką ma ksywkę, może mu szczęście przynosi. Mniej polactwa, proszę.
Voo
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP