Moderator: SebaSTI
alex555 napisał(a):Mówili, ze się szykuje ciekawy projekt o którym opowiedzą wkrótce![]()
alex555 napisał(a):Fabia R5 w RSMP od Nadwiślańskiego, dziękuję.
Rozumiem że w Twoich oczach nikt nie ma szans z Grzybem w Fabii R5?? najpierw trzeba jeszcze umieć ten samochód ustawić i nauczyć się wykorzystywać go w 100% i żeby się nie zdziwił tak jak Czesi na Barum - może odrobinę podgoni do Buffiego ale odcinki Nadwiślańskiego bardziej preferują "kundelka" ProtoLancera niż autka R5 - poza tym to ja mam chyba "déjà vu" bo wygląda to tak jak w zeszłym roku kiedy Grzesio przesiadał się z S2000 do R5 i bardziej wygląda to jak akt desperacji niż przemyślanej decyzji.alex555 napisał(a):Fabia R5 w RSMP od Nadwiślańskiego, dziękuję.
Ja w tym nie widzę nic śmiesznego - Grzyb jedzie Nadwiślański Fabią R5 i jest to potwierdzone, natomiast RT może robić podchody pod Fabię dla Habaja na sezon 2016 i wcale bym się nie dziwił jakby tak było.SOKÓŁ napisał(a):Jasiek i co z tym Rallytechnology byłeś widziałeś i co znów Cię Pani do której dzwoniłeś kłamała bo Fabią Nadwiślański poleci G.G
Mad Max napisał(a):Jasiek i co z tym Rallytechnology byłeś widziałeś i co znów Cię Pani do której dzwoniłeś kłamała bo Fabią Nadwiślański poleci G.G
OK teraz rozumiem aluzje. Kilku zawodników jak by się przesiadło to by było OK tylko ja się boję że puchar Fiesty zamieni nam się na puchar Fabii.SOKÓŁ napisał(a):Mad Max Śmieszne jest to że gość wrzuca od Elmotu same niusy które są w jego wykonaniu jedynie klapą.Jak jest możliwość wypożyczenia czy kupna przez kilku kierowców Fabii to czemu zawsze będzie będzie weselej na odcinkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość