TVN TURBO

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Rambis » środa, 4 lut 2004, 22:02

Ta reklama nie była związana z motoryzacją. Panowie Pudzianowski i Dymek, czyli nasi rodzimi siłacze, pokazywali rycerzowi z Big Brathera i tej Pani z dużym biustem, jak to się szybko i miło ćwiczy mięśnie brzucha, dzieki takiemu jakiemuś dziwnemu urządzeniu, co to tylko pare groszy kosztuje, plus koszt wysyłki. Ogólnie nie mam nic przeciwko reklamom, nawet tym firmy Mango bo dzieki temu TVN Turbo ma szanse przetrwać, no ale ludzie, nie pół godziny naraz
Rambis
N1

Postprzez Kuba M. » środa, 4 lut 2004, 22:09

O jakiej porze była ta reklama?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Rambis » środa, 4 lut 2004, 22:13

tak jakoś przed południem, dzisiaj też widziałem ale nie wiem, czy była też tak długa bo musiałem lecieć do biura, jak jutro będzie to zapisze sobie o której, i napisze. Nie spodziewałem się, że to takie ważne. Jeśli już ważne to pewnie dlatego w godzinach jakiej oglądalności to puszczają. Ja widziałem dwa razy około południa.
Rambis
N1

Postprzez GrzesiekWRC » czwartek, 5 lut 2004, 23:32

Ostatnio dość często oglądam TVN Turbo i z przykraścią zauważam, że te reklamy MANGO lecą coraz częściej, szczególnie koło południa a w dodatku non stop to samo. To juz się staje troche nudne i męczące no ale co my telewidzowie możemy na to poradzić :(
GG: 1628155
http://www.rallyfahrer.prv.pl
GrzesiekWRC

Postprzez sumo » niedziela, 8 lut 2004, 13:57

oni sie z tego utrzymuja.. chyba
sumo
N4

Postprzez *fly* » niedziela, 8 lut 2004, 14:03

nie chyba a napewno! wkoncu kazda telewizja musi byc choc troche oplacalna a reklam tam i tak jest malo!
*fly*
A5

Postprzez psz » niedziela, 8 lut 2004, 14:18

Nie jestem do konca zorientowany, ale czy TVN Turbo to TV ogolnodostepna, czy platna? Bo jak platna, to to jest chyba troche nie fair... Nawet jak sie placi za jakis pakiet programow, a nie za ojedynczy program, to chyba mozna wymagac chociazby krotszych reklam
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez micz » niedziela, 8 lut 2004, 17:22

psz napisał(a):Nie jestem do konca zorientowany, ale czy TVN Turbo to TV ogolnodostepna, czy platna?

Ogólnodostępna płatna pasi?

psz napisał(a):Bo jak platna, to to jest chyba troche nie fair... Nawet jak sie placi za jakis pakiet programow, a nie za ojedynczy program, to chyba mozna wymagac chociazby krotszych reklam

Stary, to jest tak że kablówka płaci telewizji za wzbogacenie swojej oferty programowej. A ty płacisz kablówce za to, że ciągna ci kabel i za wszystkie inne gadgety...oraz za zakup programów. A reklamy musza być bo jeżeli za turbo stacje nawet płaca (w co wątpię, bo narazie jest jeszcze za wcześnie na to) to jest to kwota 2 gr. od gniazdka, czyli niewiele. Przy stałych kosztach oscylujących w okolicy 250 000-300 000 pln to niewiele.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez !ADI! » niedziela, 8 lut 2004, 18:09

Ja %$#^%^ a kto komu reklamy każe oglądać???

Niech sobie MAngo leci. I tak w godzinach do 3 większość ludzi jest w szkole albo w pracy. Ale z te reklamy możemy sobie ogladać: Top Gear, OES i inne. Produkcja teog nei jest darmowa!! Pomyślcie zanim coś napiszecie o reklamach. A to że TVP też ma reklamy to już nikt nie pisze. A abonamen trzeba płacić.

Aha a Canal+ też ma reklamy a jest typowo abonamentowy. W tej chwili chyba nie ma stacji bez reklam.
!ADI!
S1600

Postprzez psz » niedziela, 8 lut 2004, 18:17

Luzno, ja nie mam kabloovki ani zadnej cyfry, tylko stary talerz, za ktory placilem tylko przy zakupie, wiec sobie pomyslalem, ze jakbym juz mial placic, to bez reklam, zreszta tak zawsze sobie wyobrazalem wszystkie platne stacje. Jak widac sie mylilem, a moze czasy sie zmienily ;-)
pozdro
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez Kuba M. » poniedziałek, 9 lut 2004, 17:21

Wlazłem dzisiaj do domu, walnąłem się na kanapę, odpaliłem program 34 (TVN Turbo), była dokładnie 14, zgadnijcie na co trafiłem? Przecież to żenada żeby przez pół godziny puszczać Mango, chciałem sobie zobaczyć Czas Wiejskiego Tuningu czy coś, a tu taka niemiła niespodzianka...

Bleehh
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Albert(Zambrów) » poniedziałek, 9 lut 2004, 20:30

Muszą sie z czegoś utrzymac, i to co powiedział ADI przecież można pglądać Top Gear i OES! W końcu to pierwsza telewizja o samochodach. Ale swoją drogą to by to mogli jakoś rozłożyc po pięc minut co godzine by napewno lepsze było.

Pozdro
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Rambis » wtorek, 10 lut 2004, 17:25

Mi osobiście podoba się w TVN Turbo magazyn Rentgen, choć niezbyt pasuje mi gość, który to prowadzi, niejaki Kornacki Adam, jakiś taki dziwny jest. A co do Top Gear, to tez jest w porządku, choć niedalej jak wczoraj usłuszałem w tym programie, podczas omawiania Volvo V50, że cytuje "żyjemy w kraju, który rozwiązał tajemnice enigmy". Chodziło ogólnie o to jak tródne i skomplikowane jest odłączenie w Volvo systemu ESP. Troche mnie to zdziwiło, ale ogólnie program jest wporzo, choć czasami ten ich angielski dowcip jest dosyć dziwny, z angielskiego dowcipu wole Monthy Pythona. Fajny jest też niemiecki Motorvizjon, czy jakoś tak
Rambis
N1

Postprzez !ADI! » wtorek, 10 lut 2004, 17:50

Ha i te prgramy byłyby fajniejsze, gdyby mieli tłumaczy "w temacie" motoryzacji. No ale kłania sie $$$.
!ADI!
S1600

Postprzez Banan » wtorek, 10 lut 2004, 18:28

Wczoraj wrocilem ze Szwecji, i w tym czasie jak tam bylem zalozyli mi TVN TURBO. Wlanczam dzisiaj o 13 bo mial leciec Oes a tu mango. Czekam do 14 i caly czas mango ! Ludzie, to juz przesada ! Przeciez oni maja swoj kanal ktory nazywa sie mango, i tam leca non stop jakies reklamy produktow. Dupa kurde jego mac !
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne