Gustaw: zeby było smieszniej to w monitor nie walnalem ale kiedys u kumpla grałem w Colina 3 i hustalem sie jednoczesnie na krzesle i jak w******em Impreza to poleciałem do tylu na plecy
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...
Gustaw napisał(a):Wy za przeproszeniem jacys stuknieci jestescie a jak ktos walnie w drzewo to przywala twarza o monitor a pozniej przewraca sie na ziemie ?
Przypomina mi to reklame telewizyjną gry WRC część bodajże 2
P.S. ten temat jest zaśmiecany
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy." www.racingshop.pl
W OESie wczoraj była krótka relacja z Monte Calvaria Co prawda prawie nic nie było powiedziane i pokazywali prawie same maluchy ale to i tak fajne było bo w końcy w telewizji można było zobaczyc KJS
I troszke mnie wkurzyli prowadzący bo takie podejście podejście mieli do tego jak by to było dla buraków a przecież są ludzie dla których KJSy to jedyna możliwość startów.
P.S. jak walę w drzewo to zamykam oczy i łapie sie kierownicy
TVP3 zaprasza przed telewizory w najbliższą środę (4.01.2004) o godzinie 15.55. Nadana zostanie 15 minutowa relacja z tegorocznej edycji rajdu Monte Calvaria.
Kiedyś realcja w Warszawskiego miała byc 2 grudnia, u mnie była chyba z 2 tygodnie później. Jak tam u was z tą relacją było?? Teraz nie wiem czy to bedzie czy nie dzisiaj
Dzisiejsza zapowiedź Rajdu Szwecji na Eurosporcie powinna zacząć się punktualnie (22:30) bo relacja ze snookera skończyła się o planowanej godzinie.
Powtórka zapowiedzi jutro o 9:30
no nie dokonca sie wyrobili! mialo byc o 22.30 a spojz o ktorej pisalem poprzedni post (22.35) i sie lyzwiarstwo wtedy konczylo! chociaz z drugiej strony spoznienie 5 minut mozna uznac za punktualnie w porownaniu z czekaniem poltora godziny jak w przypadku monte bylo