Moderator: SebaSTI
Dani napisał(a):Ciekawy jestem jak się spisze Lukynauk w WRCu, fajerwerków nie oczekuję, ale mam nadzieję, że lepiej od Abbringa w RP.
Mariusz napisał(a):Sponsorzy załóg, które są w pierwszej trójce na shakedownie i gdy później kierowcy biorą udział w konferencji prasowej na pewno nie narzekają.
jacko napisał(a):Dani napisał(a):Ciekawy jestem jak się spisze Lukynauk w WRCu, fajerwerków nie oczekuję, ale mam nadzieję, że lepiej od Abbringa w RP.
ha żartowniś sie znalazłale przynajmniej chłop zaliczył zapoznanie na otarcie łez!
Mariusz napisał(a):Sponsorzy załóg, które są w pierwszej trójce na shakedownie i gdy później kierowcy biorą udział w konferencji prasowej na pewno nie narzekają.
dobrze powiedziane
Dyfer się rozje**** i jechali pierwszy odcinek z napędem na jedną oś, teraz spięli to na sztywno ale nie mogą używać hamulca ręcznego - dobrze że mało nawrotów i 90 jestThomas napisał(a):był problem z sensorem, wyłączyli go, wygląda na to, że problem rozwiązany...ufff, ale był niestety kapeć w prawym kole...mimo wszystko czas ok.
Jak to on sam określił nie może złapać "filingu" po wczorajszym dzwonieThomas napisał(a):Czy ktoś może wyjaśnić, co się dzieje z Thierrym?!
Tanak pomimo uszkodzonego amortyzatora znakomity czasMariusz napisał(a):Szkoda Tanaka, jeden szybki kierowca mniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości