Mads Osberg: Drzewa wyglądają podobnie
Uwielbiam skandynawskich kierowców

Moderator: SebaSTI
adamlen napisał(a):Jak przeczytałem, że Meeke dachował to myślałem, że jak zwykle przecholował, ale tym razem chyba pech roku, w sumie nie wiadomo co go tak mocno podbiło i to na pierwszym zakręcie.
Kubica zaczął mocno, być może jak to mówi pakiet się tu lepiej spisuje. Jednak mimo, że to nie jest najtrudniejszy rajd w sezonie prędkości są wysokie i konsekwencje minimalnych błędów też. Myślę, że walka będzie wyglądała podobnie jak w zeszłym roku, czyli VW, Neuville i może Ostberg. Kubicy, życzę TOP4
DonCorrado napisał(a):Gość miał mine jakby nagle "coś" wystrzeliło w góre cały samochód
viper napisał(a):adamlen napisał(a):Jak przeczytałem, że Meeke dachował to myślałem, że jak zwykle przecholował, ale tym razem chyba pech roku, w sumie nie wiadomo co go tak mocno podbiło i to na pierwszym zakręcie.
Kubica zaczął mocno, być może jak to mówi pakiet się tu lepiej spisuje. Jednak mimo, że to nie jest najtrudniejszy rajd w sezonie prędkości są wysokie i konsekwencje minimalnych błędów też. Myślę, że walka będzie wyglądała podobnie jak w zeszłym roku, czyli VW, Neuville i może Ostberg. Kubicy, życzę TOP4
Nie ma pecha w przypadku przecholowania. Umiejetność oceny podbicia ma duze znaczenie, a nie pech. No chyba ze było to spowodowane defektem wtedy mozna mowic o pechu. Vw bedzie po za zasięgiem. Top 4 Kubicy na szutrach jest nie realny. No chyba ze wszystkie vw odpadną. Wynik z ss nie ma zadnego przełożenia na wyniki z prawdziwych oesow. Z pewnoscia presja na Kubicy bedzie wieksza.
Witcher1990 napisał(a):viper napisał(a):adamlen napisał(a):Jak przeczytałem, że Meeke dachował to myślałem, że jak zwykle przecholował, ale tym razem chyba pech roku, w sumie nie wiadomo co go tak mocno podbiło i to na pierwszym zakręcie.
Nie ma pecha w przypadku przecholowania. Umiejetność oceny podbicia ma duze znaczenie, a nie pech. No chyba ze było to spowodowane defektem wtedy mozna mowic o pechu. Vw bedzie po za zasięgiem. Top 4 Kubicy na szutrach jest nie realny. No chyba ze wszystkie vw odpadną. Wynik z ss nie ma zadnego przełożenia na wyniki z prawdziwych oesow. Z pewnoscia presja na Kubicy bedzie wieksza.
A dlaczego nie bierzesz pod uwagę, że z każdym kolejnym przejazdem podbicie i dziura były coraz większe? Przypominam, że Meeke jechał tam dopiero za drugim przejazdem testowego. Być może kilka poprzednich samochodów akurat w tym przejeździe tak rozkopało drogę, że go wyrzuciło? Akurat tą sytuację można rozpatrywać jako brak szczęścia.
TomMaz napisał(a):Meeke nie ciął specjalnie więcej od innych, jechał po śladzie wyjeżdżonym przez poprzedzające go samochody dlatego był taki zdziwiony tym wybiciem... błąd nie błąd równie dobrze zawieszenie mogło to wybrać i by dacha nie strzelił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości