Dzięki bardzo dobra robota akurat sobotnie os nagrałeś. Zacznę od OS Świętajno bo ten obejrzałem tak na szybko i powiem wam, że rolnicy chyba się na złość na rzepak nastawili. Z jednej strony może to lepiej bo nie będzie wędrowniczków bo po rzepaku się nie chodzi jak po przenicy. Z tego co zauważyłem nawet jeden rolnik pod koniec OS ogrodził już swoje pole siatką hehe. Mało miejsc do oglądania i z tego co zauważyłem ciekawe miejsca oraz hopy w pierwszej części OS. Potem przeglądne na spokojnie spróbuje wybrać kilka miejsc. Szkoda też, że trawy są dopiero pod koniec OS. Chodzi o to, że nie lubie niszczyć upraw mimo, że może rolnik dostanie odszkodowanie ale jednak to jest plon i jego praca. Widziałem co bylo w tamtym roku z polem przenicy.
Zobacze pozostałem 2 os sobotnie i potem postaram się wybrać ciekawe miejsca

OS Mazury tak jak ktoś pisał cienki i mega zarośnięty jedynie:6.20 ala hopa i 6:40 potem miejsca na Strefy 7:00,7:40,7:50,9:00,9:40,9:50 i 9,55 w drugiej części więcej łąk

OS Wieliczki tak najlepszy 100% tu zapewne najwięcej kibiców przybędzie. Trasa czysta bes krzaczorów i masa miejsc do oglądania. Do tego trasa bardzo szeroka i szybka

na 9:20 ciekawe miejsce po zrębie do oglądania może zrobią strefe hehe
Larc ta twoja wisienka dobra ale idzie w piątek i tylko raz. Mam pytanie czy OS Wieliczki jechałeś od Krzyżewko czyli zgodnie z kierunkiem rajdu? Chce się po prostu odnieść do filmu względem mapki.