ToKu napisał(a):Jako, że część zawodników trenuje na Warmińskim pozwolę sobie tutaj zamieścić informację, że znamy już trasę:
http://www.rajdwarminski.pl/kibice/trasa-rajduw skrócie: hopa w lesie na początku Nowego Kawkowa nie idzie, hopa przed Gołogórą idzie, ale w złą stronę. Hopa koło Bałąga nie idzie, jest żwirownia i ta podwójna hopa w lesie, gdzie Typa swego czasu dachował (przed Gutkowem).
To ja do tego zestawienia dorzucę jeszcze łatwo dostępną partię przed Godkami oraz szybką partię w otwartym terenie na Jonkowie jakiś 1,2km od startu. Ja czas pozwoli i obsada będzie jakaś w miarę ciekawa to trzeba będzie się wybrać.
bercik napisał(a):Jak parę lat temu zaczynałem jeździć na rajdy to można było sobie wydrukować mapki odcinków. A teraz, ja pierdziele...
Pewnie nie uwierzysz ale sporo osób dalej tak robi

tylko w przypadku Polskiego dochodzi jeden niewielki acz bardzo ważny element którego nie ma na innych rajdach czyli blokady 3km przed odcinkiem i chyba na tej informacji zależy wszystkim najbardziej bo mapy z przebiegiem trasy były już od dawna dostępne w dziale dla zawodników (trez tylko zrobili podmiankę z jpg. na pdf. i za hasłowali to)