Czy WSMP 2004 się odbędą!!!???

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez eSWu » środa, 4 lut 2004, 15:42

z pandą jest problem o którym już chyba kiedyś pisałem. 5-drzwiowa niema homo, natomiast 3-drzwiowa narazie nie będzie skierowana do produkcji. :(
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez michal_wrc » środa, 4 lut 2004, 19:11

Lepszy był by puchar Punto, najlepiej HGT
michal_wrc
A5

Postprzez Maciek » środa, 4 lut 2004, 21:20

Lepiej by bylo gdyby sie zebrala klasa HR.

Moim zdaniem bylo by to tansze niz puchar pandy i bardziej widowiskowe.

Niestety wszyscy chyba zapominaja o tej klasie nad czym bardzo ubolewam bo byla by to szansa zeby sie poscigac w miare tanio fajnymi wozkami.

PZM to chyba nawet czuje do tej klasy zdecydowana niechec - w regulaminie WSMP jest napisane ze bedzie wyscig HR jesli bedzie 10 samochodow tej klasy. Jesli podobne zapisy zastosowac by do innych klas to po prostu nie bylo by wyscigow plaskich w przyszlym roku
Maciek

Postprzez Kuba M. » środa, 4 lut 2004, 21:57

Maciek napisał(a):Niestety wszyscy chyba zapominaja o tej klasie nad czym bardzo ubolewam bo byla by to szansa zeby sie poscigac w miare tanio fajnymi wozkami.

Repliki są bardzo fajne, ale pojęcie _tanio_ nawet w odniesieniu do kwot rzędu 1,5kzł miesięcznie to dla mnie jakiś kosmos. B. Cieluch to chyba nawet na tym forum wyliczał, i taka kwota właśnie mu wyszła. Paru chętnych z taka kasą by się napewno gdzieś znalazło, ale gdzie oni niby mają o tym usłyszeć?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Maciek » czwartek, 5 lut 2004, 09:16

1,5K PLN miesiecznie?

z tego co ja czytalem to 1,5K mialo kosztowac wynajecie samochodu na jedna eliminacje co z moich obliczen wydaje sie stosunkowo atrakcyjna kwota (nie wynajmujesz lawety i nie jedziesz z nia praz pol Polski)

Jesli samochod jest twoj to kosztuje on troche ponad 20K PLN i nie wydaje mi sie zeby mozna bylo istotnie taniej cos kupic. Nawet w SCS to bedzie podobna kwota a samochod nieporownywalny - dawca sierra 2.0 ma 0-100 10s to juz jest sporo szybciej niz SCS a tiger jest _duzo_ lzejszy. Poza tym to RWD (osobiscie po 3 latach jazdy samochodem z przednim napedem chce jak najszybciej zakonczyc ten etap) . Zespol napedowy jest N grupowy wiec nie powinno byc problemow z awaryjnoscia.

Dodatkowo mozesz sobie jeszcze takim cudem po ulicach jezdzic...
Maciek

Postprzez :alfan: » czwartek, 5 lut 2004, 21:36

Tigery do wynajęcia...no coż...nic oficjalnie nie wiem..ale chyba niestety nic z tego :(
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Poprzednia strona

Powrót do Wyścigi