Moderator: SebaSTI
Dlatego nie dziwcie się później że Polskie rajdy lecą na pysk... jeśli mam kogoś dorabiać do wolę swoich...woocasch napisał(a):Mi tam pasuje, do Arłamowa mam ok.400km i 5-6h jazdy, a na Valasske nieco ponad 100km, a i tak czołówkę RSMP się zobaczy + WRCprosty rachunek
Mad Max napisał(a):Dlatego nie dziwcie się później że Polskie rajdy lecą na pysk... jeśli mam kogoś dorabiać do wolę swoich...woocasch napisał(a):Mi tam pasuje, do Arłamowa mam ok.400km i 5-6h jazdy, a na Valasske nieco ponad 100km, a i tak czołówkę RSMP się zobaczy + WRCprosty rachunek
Kondzio napisał(a):Są gdzieś mapy oesów?
Kondzio napisał(a):Są gdzieś mapy oesów? Chciałbym się wybrać, na tym rajdzie nie byłem nigdy (kilka lat temu zaliczyłem Barumke) ale generalnie nie znam terenu, jakieś fajne miejscówy ktoś coś poleca?
bimber napisał(a):ja wam polece miejscówke na odcinku spicky, byłem tam w 2011 i meeega akcje były.
https://www.youtube.com/watch?v=liV3pb7vmkc
między innymi 1:15 z tego filmiku, a 200 metrów wcześniej jest miejscówka z 1:48 o ile dobrze pamiętam. a dojazd też jest praktycznie do samego odcinka, podpytałem nawte dla upewnienia się czechów na stronce rajdu i potwierdzili że idzie ta miejscówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości