Moderator: SebaSTI
Mariusz napisał(a):Ze zdjęć które widziałem wygląda, że będzie tylko trochę śniegu a pod nim zmrożony szuter. Myślicie, że kierowcy będą jeździć na wąskich czy szerokich oponach?
Jarek55511 napisał(a):C-Rally było chyba za drogie,bo to firma tylko dla bogatych. No i kiedyś ktoś coś pisał na J. Kołtuna i chyba jednak było ziarenko prawdy.
gabrally napisał(a):Mariusz napisał(a):Ze zdjęć które widziałem wygląda, że będzie tylko trochę śniegu a pod nim zmrożony szuter. Myślicie, że kierowcy będą jeździć na wąskich czy szerokich oponach?
Na wąskich. Śniegu jest sporo, i tak jak mówisz, pod spodem lód. Może nie jest to Szwecja ale jest naprawdę dobrze.Dziś też troszkę posypało.
Voo napisał(a):Czy zawodnicy startujący w JERC są z automatu klasyfikowani także w ERC3, czy też jest to kwestia tego do czego się zgłosili?
Zmierzam do tego, czy Chuchała walcząc o mistrza Europy juniorów może przy okazji powalczyć o mistrza Europy w ośce?
Mad Max napisał(a):twg. to przyszło mi do głowy że C-Rally było tak zajebi*** że Siemanko aż się do RallyTechnology przeniósł...
Cendra napisał(a):C-rally chyba nie przygotowuje Pugów, to co się dziwić?
Swoją drogą ciekawe kim w C-rally jest Pani Dominika Tajner, znana również jako żona Michała Wiśniewskiego.
Cendra napisał(a):C-rally chyba nie przygotowuje Pugów, to co się dziwić?
Swoją drogą ciekawe kim w C-rally jest Pani Dominika Tajner, znana również jako żona Michała Wiśniewskiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości