Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez !ADI! » czwartek, 29 sty 2004, 02:40

golden napisał(a):gdzie tak napisali :lol: :lol: tez mi nowosc :twisted:

była o tym mowa pod koniec relacji na TV4
!ADI!
S1600

Postprzez micz » czwartek, 29 sty 2004, 02:53

w zeszłym roku pan z krakowa wspominał coś o ME. Więc ja raczej jego deklaracje traktuje lightowo
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez sumo » czwartek, 29 sty 2004, 15:30

początek sezonu i sie rozgrzewa atmosfera - tu testy, tam testy, ploty i ploteczki
ale mam ochote pojechac na rajd :D
sumo
N4

Postprzez Yaro » czwartek, 29 sty 2004, 20:05

sumo napisał(a):ale mam ochote pojechac na rajd :D

Ja tez juz ledwo wytrzymuje, nawet jakiegos kjsa bym poogladal bo brak rajdow sprawia mi fizyczny bol

A co do Leszka - rece opadaja, slow brak, nawet nie bardzo wiem co o tym wszystkim myslec :?
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez RaQ » czwartek, 29 sty 2004, 21:02

No i pięknie takiego rozwiązania sprawy można było się spodziewać. Jak zwykle Pan K... obiecuje złote góry i efekt jest zawsze ten sam. Facet się już poprostu wypalił....szkoda słów..... :evil:
RaQ
A5

Postprzez Wilu » czwartek, 29 sty 2004, 23:24

nie przesadzacie, przecież Leszek nic nikowmu nie obiecywał, o ile wiem była szansa na start w Szwecji, coż jeśli do startu nie dojdzie to znaczy że czegoś się dograć nie udało. nie jest to podstawa do szykanowania. tym barzdziej do określeń w stylu, że się Lechu wypalił (to jest temat do polemiki ale argumentacja jest z deka odmienna).

osobiście będę kibicował Leszkowi jeśli tylko się pojawi na rajdowych trasach, nie ważne gdzie i kiedy, wazne aby wogóle.

czerwona kartka :arrow:
Wilu
N4

Postprzez RaQ » czwartek, 29 sty 2004, 23:36

Wilu wiesz to co mówisz ma sens, ale w wypadku gdy Kuzaj przynajmniej wyjaśni sensownie dlaczego nie doszło do startu(tylko żeby nie tłumaczył tego w stylu "bo mu czarny kot droge przebiegł :wink:, co jest w jego stylu :? ) Słuchaj określiłem go tak dlatego, bo jak inaczej nazwać kolesia, który nie dość, że ma kupe kasy i nie ukrywajmy, że stać go na wurca(i to z najwyższej półki) nie potrafi nawet zdobyć mistrzostwa Polski nie mając konkurencji. Oczywiście można tu używać argumentów, że Leszka pokonała elktronika, jak sam to zresztą określił. Nie wiem czy to jest kwestia psychiki, czy też czego innego(o tym najlepiej wie sam Kuzaj), ale dla człowieka oglądającego wszystko z boku jakim jest kibic rajdowy to Leszek się poprostu powoli wypala....i nie oszukujmy się bo tak jest. Wystarczy sobie przypomnieć postać Leszka Kuzaja sprzed dwóch, trzech lat i od razu widać, że najlepsze lata ma sobą. Ja nic nie ujmuje mu jako kierowcy i jego umiejętnościom, bo jest to co jak co, ale jeden z najlepszych polskich driverów. Oczywiście na ten temat można wiele polemizować. Ja wyraziłem swoją subiektywną opinie. POZDRO :!:
RaQ
A5

Postprzez WRCfan » piątek, 30 sty 2004, 01:30

[quote="Wilu"]osobiście będę kibicował Leszkowi jeśli tylko się pojawi na rajdowych trasach, nie ważne gdzie i kiedy, wazne aby wogóle.
[quote]
dobrze powiedziane jeśli tylko :wink: ,bo narazie sie nie zapowiada
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez WAPNO » piątek, 30 sty 2004, 10:55

Hmmm no to albo ja coś przegapiłem, albo Kuzaj nic nie obiecywał. Co prawda były wzmianki o chęciach startów w MŚ, ale oficjalnej postawy przecież nie było. Gdyby była to by było info jakim samochodem co jak gdzie. No chyba że jednak było takie info w okresie jak nie miałem neta ostatnio.
WAPNO
A6

Postprzez dlugi » piątek, 30 sty 2004, 14:32

ja tam dziennikarzom nie wierz, wierze za to organizatorom rajdu Szwecji :) w entry list Kuzaj jest 64 w foce wrc, a pilot to Jarek Baran
dlugi
N2

Postprzez WAPNO » piątek, 30 sty 2004, 14:57

A no to chyba, że tak :)
WAPNO
A6

Postprzez RaQ » piątek, 30 sty 2004, 18:01

Według mnie Leszek Kuzaj powinien się zająć tak jak to sam mówił stworzeniam wypożyczali bazującej na dwóch N-kowych Imprezach. Myślę, że jest to dla niego najlepsze rozwiązanie. Zamiast jeździć(albo nie) w rajdach z marnymi rezultatami powinien całą kasę i doświadczenie, które posiada przeznaczyć na zbudowanie naprawde dobrych samochodów i promowanie młodych ebiecujących zawodników. Wówczas nikt nie będzie rzucał na niego psów i będzie miał taką pozycję i będzie tak szanowany jak przykładowo Zbigniew Stec. Jeżeli Kuzaj ma jeszcze jakieś rezerwy i potrafi wygrywać to czemu nie, ale jeżeli sezon 2004 wyglądać tak jak 2003 to lepiej niech się poważnie nad tym zastanowi.
RaQ
A5

Postprzez WAPNO » piątek, 30 sty 2004, 18:20

Bez przesady. Myślę, że do by było zbyt radykalne posunięcie. Sezon 2003 był wyjątkowy. Racja dużo razy nawalił, ale samochód także nie był niezawodny. Pozatym jest to kierowca, którego stać na wygrywanie i nie wydaje mi się, żeby zamierzał pójść na rajdową emeryturę.
WAPNO
A6

Postprzez mirosław » piątek, 30 sty 2004, 18:28

bardzo interesujacy dialog sie rozwinał chociaż chyba nie na temat 8) Ja bym po L. nie spodziewał sie z byt dużo, chodzi mi o to że nie żadnej stajni rajdowej nie otworzy nie wystartuje w żadnym rajdzie mistrzostw swiata i zastanowiam sie czy wogóle wystartuje w pełnym cyklu mistrzostw Polski I tu przypomina mi się historia z rajdu Rzeszowskiego jak mnie pamięc nie myli to chyba 10 kiedy to L. zgłoszony był w Pugu 206 WRC a wystartował tez pugiem ale 106... no cóż to tylko jedna setka mniej :lol: i jakims dziwnym sposobem na 1- OSie Pug zająkał pare razy i stanął ( dziwne jest to że noc wczesniej mechanicy w pocie czoła przygotowywali auto i było bardzo sprawne ) Mi się wydaje, może się myle nikogo nie chce urazic żadnych fanów albo i nawet pana L. że w takiej sytuacji jakiej sie znalaz nie chcac dostawac batów od tzw mniej doswiadczonych kierowców po prostu się poddał, bo jeżeli nie ma najlepszego sprzętu to nawet nie chce stawać do walki... :twisted:
JAZDAAAA
mirosław
N1

Postprzez marcin » piątek, 30 sty 2004, 19:44

Hmm.. nie rozumiem już w ogóle niektórych userów tego forum. Czy Leszek wam powiedział że startuje w Szwecji ?? A może Leszek wam powiedział że jednak nie startuje ?? Chyba ani jedno ani drugie więc nie rozumiem reakcji niektórych użytowników. Jeżeli Pan Leszek K. jest aż takim złym rajdowcem itp. to nie wiem dlaczego się tak emocjonujecie jego startami itp. Ja np. nie trawie Pana Gielaty i nie komentuje jego decyzji itp niech sobie robi co chce mnie to nie interesuje. Przemyślcie proszę niektórzy swoje posty.
marcin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP