Domson napisał(a):Nie wierzę co patrzę, ale miazga. Po minucie na splitach tracą do RK
Ta. A Ogier na mecie 1:50 w plecy

Moderator: SebaSTI
Domson napisał(a):Nie wierzę co patrzę, ale miazga. Po minucie na splitach tracą do RK
maro1000maro napisał(a):no kubica rzeczywisce jedzie jakims innym samochodem chyba. 30 sekund wygrywac z loebem? cos nie bardzo pasujace do realiow WRC
TomMaz napisał(a):Forester napisał(a):Nie no szacunek ...ja na podstawie onboardu nie odróżniam rajdu Szwecji od Argentyny....
Kipesko, ja poznaje Szwecję po śniegu
Prędkość podają więć można porównać, a to czy coś lepiej przyspiesza albo ktoś później hamuje czy inaczej pokonuje zakręt też da się ogarnąć. Włącz sobie prównanie onboardow Kubicy i Kajto z kwalifikacji Janner 2014. Widać jak R5 dużo lepiej się zbiera, a RK odrabia na zakrętach. Tylko trzeba odnosić się do punktów z boku trasy np. tabliczki czy domu, często na prostej KK jest z przodu, ale już po zakręcie RK i potem nowu to samo.
Kajtofan napisał(a):Może Kubicy zwężkę zapomnieli założyć...
Forester napisał(a):Kajtofan napisał(a):Może Kubicy zwężkę zapomnieli założyć...
To samo pomyślałem, ale w Monte to chyba nie moc jest najważniejsza.
Może to Pirelli?
Nie to geniusz...
kij napisał(a):Forester napisał(a):Kajtofan napisał(a):Może Kubicy zwężkę zapomnieli założyć...
To samo pomyślałem, ale w Monte to chyba nie moc jest najważniejsza.
Może to Pirelli?
Nie to geniusz...
Robert jechał pierwszy (Chardonnet wyleciał na początku), to mógł jechać swoje, po czystym, swoją linią, coś jak wczoraj na pierwszej pętli. Do tego opony lepiej trafił niż większość.
Coś tam zasłyszałem, że poniżej 10 stopni i pada, więc im dalej tym więcej błota mają.
Ogi trochę chyba zbyt ostrożnie poszedł, chyba że tak kalkuluje, a później trochę przyspieszy, gdzie będzie bezpieczniej. To 50 km to z dzisiaj chyba najmniej przewidywalne i największy miks warunków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości