Mad Max: Ależ ty jesteś spostrzegawczy... Powiedz mi gdzie ty byłeś, kiedy tyle było opisywane.... mówione, kto jedzie nowym Polo a kto starym.. i jakie są w nich różnice widoczne nawet gołym okiem?
Ostatnio edytowano piątek, 23 sty 2015, 11:42 przez Zepter, łącznie edytowano 1 raz
dżizas, to się będzie Capito pienił jak tak dalej pójdzie arcymistrz
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
no to zanosi się na wspaniały rezultat Roberta na tym OSie szybciej od Ogiera
Robert powiedział, że mieli wczoraj jakiś problem z "protection" (osłoną?) alternatora, stąd awaria...
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Mad Max napisał(a):(...)Mam też nadzieję że nasz inwalida pierwszej kategorii błyśnie w dalszej części rajdu jakimiś dobrymi wynikami i nie skończy rajdu tak "jak zwykle"
Sam jesteś inwalida pierwszej kategorii - ale umysłowy, a to znacznie gorzej...
Gratulację, zdobywasz nagrodę - pierwsze w twojej kariwerze na tym forum ostrzeżenie, a nie napisałeś jeszcze nawet 100 postów. Imponujące tempo. żółtodziób