Moderator: SebaSTI
piotrg napisał(a):Patrząc na filmik według mnie prędkość na dojeździe do zakrętu była dobra i wrzucenie auta też było dobre (auto właściwie szło bokiem i było neutralne) tylko jak już wrzucił to nie potrzebnie od razu dał gaz jak był dopiero na wejściu w zakręt i przez to prędkość w zakręcie była za duża i zrobiło się nagle podsterowne, powinien poczekać jak auto było by w 1/2 zakrętu albo 3/4 i wtedy zacząć przyśpieszać i by poszło jak zwykle.
ryjas napisał(a):Te Pirelki sa tak samo wąskie jak śniegowe Michały.
MSG Racing napisał(a):Ciekawi mnie to ze na niektórych zdjęciach widać ze Kajto ma z przodu Micheliny.
scooby14444 napisał(a):Mnie ciekawi na czym jedzie Ogryzek, że takie czasy trzaska...
eRADe napisał(a):Widzę że tutaj ludzie na forum co drugi dzień topowym 208 r5 latają po śniegu, i pewnie lepiej by to pojechali od Breena
Dani napisał(a):Podobno duża przewaga Kajto wynikała z pozycji startowej, a tymczasem Breen i Levebvfr jadąc w porównywalnych warunkach dostają minutę w plecy od Kajtka.
MSG Racing napisał(a):Dani napisał(a):Podobno duża przewaga Kajto wynikała z pozycji startowej, a tymczasem Breen i Levebvfr jadąc w porównywalnych warunkach dostają minutę w plecy od Kajtka.
Bo jest powtórka z wczoraj? Lafabvre jedzie dużo przed Kajtem i znów odśnieża. A Breen owszem ma już zbliżone warunki ale raczej śniegu nie zna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości