Moderator: SebaSTI
Z tą częścią się nie zgodzę bo w Wawie wydźwięk byłby jeszcze większy, bo byli by dziennikarze zarówno z prasy "branżowej" jak i z Faktu, Pudelka i temu podobnych poczytnych gazet i portali... już sobie wyobrażam jakie "sensacje" i bzdety byśmy potem czytali - zresztą założę się o flache że i tak ktoś wyskoczy z tekstem że Kubica olał Polskich kibiców bo nie pojechał w tym "rajdzie"...TomMaz napisał(a):Apropo tego jakim cudem mógł podziekować Lotosowi statem we włoszech odpowiedź jest bardzo prosta... praktycznie każde media w Polsce coś o tym mówiły, a zdjęcia pilotki obiegły wszstkie portale... jak myślicie że podziekować sponsorowi można tylko startując w kraju to naprawdę gratulacje. Dla sponsora liczą się media bo tam przekaz idzie w setki tysięcy
Chciałem tylko przypomnieć że ten KaJoteS składa się z 7 odcinków więc trochę więcej osób by to zobaczyło a TVP Sport nie nazwał bym telewizją regionalnąTomMaz napisał(a): ile osób będzie na najbardziej obleganym OS-ie jakim jest Karowa... pewnie 5000 max przy pomyślnych wiatrach. Pokażą to na TVP lokalnej jak co roku i tyle...
Oczywiście że był bo malowanie było specjalne tylko w naszym kraju... może nie jestem jakimś jego ultra fanem ale zamierzam ten fakt upamiętnić w swoim stylu budując model z tego rajdu.TomMaz napisał(a): Z resztą jechał w rajdzie Polski, było specjalne malowanie itd. itp. poważnie nie było ukłonu w stronę Kibiców ?
Może listy zgłoszeń nie widział to nie wie czym konkurencja jedzieTomMaz napisał(a):Mnie bardziej zastanawia wywiad, a właściwie jednak wypowiedź Kajta z dziś z MKTV. O co mu chodziło że będzie jechał słabszym samochodem od konkurencji ? Przecięz praktycznie wszyscy liczący się zawodnicy jadą R5 albo R5+. On jedzie R5+ więc ma samochód mocniejszy bądź równy w stosunku do konkurencji. Ktoś wie w czym rzecz ?
Na TVP Sport będzie relacja z Karowej o 18:20, powtórka w niedzielę o 16:40pavloo7 napisał(a):Będzie jakaś transmisja z tego w tv lub internecie jak tak to napiszcie gdzie
z góry dzięki
wydaję się że ma tu na mysli to że startuje nie podkręconą zabawką bądz tez pięciuset konnym potworkiem tylko 'zwykłą 300 konną r5 kąTomMaz napisał(a):
Mnie bardziej zastanawia wywiad, a właściwie jednak wypowiedź Kajta z dziś z MKTV. O co mu chodziło że będzie jechał słabszym samochodem od konkurencji ? Przecięz praktycznie wszyscy liczący się zawodnicy jadą R5 albo R5+. On jedzie R5+ więc ma samochód mocniejszy bądź równy w stosunku do konkurencji. Ktoś wie w czym rzecz ?
jarauto napisał(a):tvp sport:
godz. 17:30 Rajd Barbórka – przejazd samochodów legend na Karowej
pavloo7 napisał(a):Macie linka do tej relacji z 17 30 ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości