To może w takim razie ujawnij czy Lancer którym będziecie startować z Abramem to pełnokrwisty WuRC czy też kolejna "napakowana" N'kaWloch a ty? napisał(a):proponuję powrócić do wątku Barbórki
Moderator: SebaSTI
To może w takim razie ujawnij czy Lancer którym będziecie startować z Abramem to pełnokrwisty WuRC czy też kolejna "napakowana" N'kaWloch a ty? napisał(a):proponuję powrócić do wątku Barbórki
Wloch a ty? napisał(a):Viper i jeżeli nie musisz to nie odpowiadaj na mojego posta proszę bo już mnie mdli.
Mad Max napisał(a):To może w takim razie ujawnij czy Lancer którym będziecie startować z Abramem to pełnokrwisty WuRC czy też kolejna "napakowana" N'kaWloch a ty? napisał(a):proponuję powrócić do wątku Barbórki
madman napisał(a): i z tego co pamiętam, to miał jechać Hołek. Chyba, że pojedzie jako gość i to jakaś hiper tajemnica PZMotu. Pokazowy przejazd w 206 WRC mi się marzy...
woocasch napisał(a):Jak mnie pamięć nie myli to Habaj nigdy nie startował w Warszawskiej Barbórce, w sumie nie ma mu się co dziwić. Po co ma własną, ciężko zarobioną kasę wydawać na taki kręciołek
hudyj napisał(a):Orientuje się ktoś jaka jest różnica między karnetem vip a zwykłym na Barbórce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości