Mój pierwszy pos na forum,a juz mam coś ciekawego,co może wiekszosc z was zainteresować.
A więc do dzieła

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Świata w AXN
2004-01-22 17:16:41 | MW <nie podaje specjalnie pełnego imienia i nazwiska,może pozniej.>
Źródło: AXN
W lutym telewizja AXN, kanał kina akcji i przygody, rozpoczyna emisję relacji z Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Świata 2004. Widzowie zobaczą relacje z 16 imprez.
W programach zobaczymy najciekawsze fragmenty rywalizacji zespołów biorących udział w trzydniowych rajdach w różnych państwach świata. Nowy sezon 2004 tradycyjne rozpoczyna legendarny rajd Monte Carlo.
Niezwykle trudny techniczne rajd Monte Carlo różni się znacznie od innych zimowych zawodów. Jego trasa obejmuje zróżnicowane nawierzchnie - od suchego asfaltu i gładkiego lodu po świeży śnieg i błoto pośniegowe. W tych nieprzewidywalnych warunkach toczy się sportowa rywalizacja najbardziej doświadczonych kierowców rajdowych świata.
RETRANSMISJE W AXN
Rajd Monte Carlo – preludium (WRC Preview Show - Monte Carlo), 2004, 25 min.
premiera: 11 lutego godz. 17:50
powtórki: 13 lutego godz. 14:30, 14 lutego godz. 09:30
Rajd Monte Carlo – relacja (WRC Event Broadcast - Monte Carlo), 2004, 50 min.
premiera: 15 lutego godz. 14:00
powtórka: 29 lutego godz. 14:00
W najbliższych miesiącach AXN przybliżać będzie widzom kulisy i emocje związane z jedną z najbardziej fascynujących dyscyplin sportowych, która ma miliony wielbicieli na świecie.
Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Świata to jedne z najtrudniejszych i najbardziej widowiskowych zawodów samochodowych. Impreza jest organizowana corocznie od stycznia do listopada. Przeciętna prędkość pojazdów wynosi ponad 160 km na godzinę. Startujące w rywalizacji zespoły w skrajnych warunkach przemierzają olbrzymie odległości (trasa każdego rajdu wynosi ponad 1500 km). W 2004 roku kolejne imprezy RSMŚ odbędą się po raz pierwszy w 16 krajach. Startujące w rywalizacji zespoły przemierzą cztery kontynenty w ciągu zaledwie 11 miesięcy. W rywalizacji startuje sześć zespołów fabrycznych firmowanych przez producentów Citroëna, Forda, Mitsubishi, Peugeota, Škody i Subaru.
Zródło:Medialink.pl
i Teraz moja prośba i pytanie,spróbujcie wychwycic w tym,ekstra newsie błędy,i to rażące,ja znalazłem,3 i to takie,że o mało nie wpadłem,pod biurko,oczywscie,odrazu email,do redaktora naczelnego Medialnku.pl Piotr W.,wiecie co mnie,za to spotkało??
Zlikwidowano mi email,na tym,portalu,po słowach krytyki,jakie napisałem,do redaktora,ze wypisuje bzdury!!!
Interesuje sie równiez mediami,ale nie mogłem,pozwolic,aby takie bujdy,były pisane,bo widać,ze nie ma sie zielonego pojęcia o tym,sporcie,jakimi śa rajdy,de fackto,autor,chyba zerżnął,wszystko jak leciało.
Jak,wam,sie nie uda znalesc błedów,to wam,wskaże,lecz mysle,ze dla ludzi kochających tern sport,błedy,do wychwycenia,są niczym,święto,jakim jest majowy Rajd Polski
Jak,sie dyskusja,rozrosnie,to zamieszczę jeszcze mój email,z wytkniętymi błedami,redaktorowi Medialinku,za co mnie pokarano.