Moderator: SebaSTI
menson napisał(a):Jakim cudem przegląd skrzyni w fieście kosztuje bez części 30 tys skoro cała skrzynia kosztuje 20 tys zł. Jestem dobrze w temacie ponieważ w tym sezonie dwóch moich znajomych jeździło fiestami i trzeci kupił kolejną pod koniec roku. W ciągu całego sezonu raz tylko dołożył do skrzyni ponad 10 tys zł ale to było po 4 rajdach RPP i ok 200 km testowych więc nie mów mi że tyle kosztuje skrzynia. Co do półosi to w fieście są one grubsze niż w Lancerze, i nie było jeszcze przypadku żeby się ukręciła. Chyba że ktoś pojedzie dłuższy odcinek na kapciu to zajedzie szpere i nie tylko
Bad-i napisał(a):Wurcuś napisał(a):Bardzo proszę podaj mi namiary do firmy, w której mogę sobie kupić nową skrzynie do Clio, na której beztrosko przejadę cały sezon.
Jezeli pytasz o R3 to sprawa jest bardzo prosta. Sadev ST-75 i nic nie dotykasz poza zmiana oleju i kontrola srub i plytek
viper napisał(a):Bad-i napisał(a):Wurcuś napisał(a):Bardzo proszę podaj mi namiary do firmy, w której mogę sobie kupić nową skrzynie do Clio, na której beztrosko przejadę cały sezon.
Jezeli pytasz o R3 to sprawa jest bardzo prosta. Sadev ST-75 i nic nie dotykasz poza zmiana oleju i kontrola srub i plytek
Kolego mowa jest o clio maxi' bo Gregorest myśli ze 20 letnie skrzynie do maxi na drzewach rosną. Nie problem jest ze współczesnymi autam.
lancerevo1 napisał(a):20 tys Euro za skrzynię do fiesty? ludzie czy wy myslicie że tam jest technologia z promu kosmicznego? Za 20 tys euro to można bez większych problemów całe auto kupić, no ale niektórzy i tak wiedzą lepiej:)
slivex napisał(a):lancerevo1 napisał(a):20 tys Euro za skrzynię do fiesty? ludzie czy wy myslicie że tam jest technologia z promu kosmicznego? Za 20 tys euro to można bez większych problemów całe auto kupić, no ale niektórzy i tak wiedzą lepiej:)
trolujesz czy jesteś idiotą? mowa o fieście r2
Gregor zauważyłem że z twoją ogładą, obyciem towarzysko-rajdowym chyba jesteś jakimś szefem w VW Motorsport. Dysponujesz wspaniała wiedzą o której inny mogą sobie tylko pomarzyć, dlatego bardzo proszę wytłumacz mi na jakiej podstawie stawiasz tezę że "awaryjności Clio Maxi, to jest identyczna jak przy R3"
Kolego mowa jest o clio maxi' bo Gregorest myśli ze 20 letnie skrzynie do maxi na drzewach rosną
viper napisał(a):Ja nie podważam opini Badi tylko gregoresta. Dobrze ze buduje, ale zbudować auto to jedno , a jeździć nim bezawaryjnie to drugie. Na razie je buduje, ale zobaczymy czy nim wystartuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości