Moderator: SebaSTI
Bad-i napisał(a):viper napisał(a):Domson napisał(a):Coś mi się wydaje, że M-Sport sprezentował miłe pożegnanie dla Roberta![]()
Robert mówi, że jedzie dobrze, a czasy dziwnie słabe i Fiesta dziwnie się prowadzi, biegi 3x nie wchodzą.....heh....
Jasne Domson wszyscy przeciwko Kubicy i wina wszystkich na około. Daj spokoj z takimi tekstami. Jedzie wolno i dlatego jeszcze jedzie. Wyluzuj i go nie tłumacz. Sam Kubica wie jakie ma tempo i chce skończyć rajd po to, zeby w przyszłym roku wiedzieć czego sie spodziewać na całej trasie,a nie najdalej do 2 oesu. Dał sobie chłop na wstrzymanie i dobrze. Niech jedzie do mety rajd ciężki i warunki sa na przetrwanie i myślenie. Szczególnie dla kogos z małym doświadczeniem.
+1
Nie moge czytac tych bzdur. Pewnie fiesta to teraz 1.1d
Panowie, jedzie spokojnie i tyle. Nie doszukujcie sie teorii spiskowych
Domson napisał(a):Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...
Domson napisał(a):Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...
jacko napisał(a):Domson napisał(a):Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...
przeciez viper ma informacje o stanie auta kubicy z pierwszej reki, a to, ze kubicy wlasnie wycieka olej to tez juz pewnie wie![]()
PS podobno w przegladzie jest wolny wakat na miejsce gutowskiego, szukaja jakiegos speca!
Matthias Schmidt napisał(a):Oj Latvala Latvala...mysle, ze walka o zwyciestwo bylaby interesujaca. Ale za to ciekawa bedzie walka o drugie miejsce. Mam nadzieje, ze Meeke wytrzyma presje i dojedzie drugi.
oryniak napisał(a):Henning Solberg jedzie nową Fiesciną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości