Wales Rally GB

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Wales Rally GB

Postprzez gregortest » sobota, 15 lis 2014, 08:40

Ja cał yczas się upieram, że Vw nie będzie na mecie, no może poza Mikkelsenem..
A RK, spokojnie niech ukończy.
Jeszcze 14 os, więc przesiew będzie spory.
gregortest
A5

Postprzez MSG Racing » sobota, 15 lis 2014, 09:50

Bad-i napisał(a):
viper napisał(a):
Domson napisał(a):Coś mi się wydaje, że M-Sport sprezentował miłe pożegnanie dla Roberta :o

Robert mówi, że jedzie dobrze, a czasy dziwnie słabe i Fiesta dziwnie się prowadzi, biegi 3x nie wchodzą.....heh....

Jasne Domson wszyscy przeciwko Kubicy i wina wszystkich na około. Daj spokoj z takimi tekstami. Jedzie wolno i dlatego jeszcze jedzie. Wyluzuj i go nie tłumacz. Sam Kubica wie jakie ma tempo i chce skończyć rajd po to, zeby w przyszłym roku wiedzieć czego sie spodziewać na całej trasie,a nie najdalej do 2 oesu. Dał sobie chłop na wstrzymanie i dobrze. Niech jedzie do mety rajd ciężki i warunki sa na przetrwanie i myślenie. Szczególnie dla kogos z małym doświadczeniem.

+1
Nie moge czytac tych bzdur. Pewnie fiesta to teraz 1.1d

Panowie, jedzie spokojnie i tyle. Nie doszukujcie sie teorii spiskowych

Panowie teorii spiskowych może nie ale chyba jak mówi ze coś nie działa to chyba nie działa. Zawsze mówił co było i znów wymyślanie ze on wymyśla to tez wyhamować by należało. Prędzej bym powiedział ze na początku nic takiego nie mówił bo możne przypadek jakaś wpadka ale za 50 razem to można nie wytrzymać.
Tego ze jedzie wolniej spodziewałem się choć możne nie ze aż tak wolno będzie. W końcu po mokrym szutrze to tak jak po śniegu prawie nie jeździł.
Przypomnę tez ze jest taki jeszcze pan który ujawnia kulisy współpracy w Willsonem.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Qbab » sobota, 15 lis 2014, 09:55

Jest gdzieś jakiś dostępny stream?
Qbab

Postprzez dominik_r » sobota, 15 lis 2014, 10:10

Jestem ciekaw dzisiejszych czasów czołówki rajdu startującej jako 10-11 w kolejności po rozrytej drodze..
dominik_r
N2

Postprzez Domson » sobota, 15 lis 2014, 10:26

Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...
Domson
A6

Postprzez Dani » sobota, 15 lis 2014, 10:29

https://www.youtube.com/watch?v=K2_8m0Aw2s4 Polecam ten wywiad. RK mówi, że jedzie lepiej i szybciej niż w zeszłym roku, a czołówki jest dalej.
Dani
N3

Postprzez Thomas » sobota, 15 lis 2014, 10:32

Domson napisał(a):Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...

nie musisz Domson, teorie same się potwierdzają: wyciek oleju z napędu z tyłu wg Colina Clarka u Roberta- ma ktoś jeszcze jakieś pytania? :roll:
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez jacko » sobota, 15 lis 2014, 10:32

Domson napisał(a):Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...

przeciez viper ma informacje o stanie auta kubicy z pierwszej reki, a to, ze kubicy wlasnie wycieka olej to tez juz pewnie wie :)
PS podobno w przegladzie jest wolny wakat na miejsce gutowskiego, szukaja jakiegos speca!
jacko
A5

Postprzez Thomas » sobota, 15 lis 2014, 10:38

jacko napisał(a):

przeciez viper ma informacje o stanie auta kubicy z pierwszej reki, a to, ze kubicy wlasnie wycieka olej to tez juz pewnie wie :)
PS podobno w przegladzie jest wolny wakat na miejsce gutowskiego, szukaja jakiegos speca!

uważasz, że by się nadawał? :D takich speców jest masa, ale już nie ciągnijmy tego tematu :wink:
coś mi się wydaje, że Robert ukończy pierwszą pętlę z przednim napędem- to by praktycznie wyjaśniało dlaczego auto było bardzo podsterowne, coś się od wczoraj sypało w tylnym dyfrze i dziś tadam :?
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez Matthias Schmidt » sobota, 15 lis 2014, 10:56

Oj Latvala Latvala... :roll: mysle, ze walka o zwyciestwo bylaby interesujaca. Ale za to ciekawa bedzie walka o drugie miejsce. Mam nadzieje, ze Meeke wytrzyma presje i dojedzie drugi.
"This rally is insane, even though everything is going well at the moment. If there is a trouble, I'm as good as dead" - Henri Toivonen (1 May 1986)
Matthias Schmidt
N4

Postprzez MSG Racing » sobota, 15 lis 2014, 11:10

Matthias Schmidt napisał(a):Oj Latvala Latvala... :roll: mysle, ze walka o zwyciestwo bylaby interesujaca. Ale za to ciekawa bedzie walka o drugie miejsce. Mam nadzieje, ze Meeke wytrzyma presje i dojedzie drugi.

Dla Anglików byłoby to super zakończenie rajdu i sezonu. W sumie to nie wiem teraz którego wolałbym widzieć na drugim miejscu. Mikko na zakończenie startów czy Krisa.

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

MSG Racing
S2000

Postprzez jacko » sobota, 15 lis 2014, 11:26

http://www.citroenracing.com/en/live-re ... plit&car=9
live timing z citroena o wiele lepszy niz ten z wrc.com

fota jak wyciagaja fure latvali, ma byc filmik niedlugo
https://twitter.com/Motorin_Rallye/stat ... 92/photo/1
jacko
A5

Postprzez oryniak » sobota, 15 lis 2014, 12:28

Henning Solberg jedzie nową Fiesciną

Obrazek
oryniak

Postprzez MSG Racing » sobota, 15 lis 2014, 12:48

Ale oklejenie nie takie jak zapowiadano.

MSG Racing
S2000

Postprzez KaMiLL WRC » sobota, 15 lis 2014, 12:52

oryniak napisał(a):Henning Solberg jedzie nową Fiesciną

Jest to auto testowe M-Sportu, którym Hirvonen, Evans, Kubica testowali przed rajdem Niemiec, Francji, Hiszpanii i Walii.
KaMiLL WRC
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata