Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):kuba.es - dobrze, wobec tego nie porownujmy w ogole zadnych kierowcow, bo przeciez nie da sie porownac Ogiera z Latvala, skoro ten pierwszy od bardzo mlodego dostal sie pod skrzydla FFSA i Citroena, a Latvala gdzies tam sobie jezdzil w formie bardziej 'niezobowiazujacej' z racji tego, ze mial kase.
Zajcev napisał(a):Podoba mi się jedna kwestia, jak inny zawodnik zwiedza, leci poza drogę czy dzwoni, to nikt jakoś dogłębnie tego nie analizuję, po prostu dzwon, za szybko itp..
Gdy Kubica znajdzie się poza drogą to zawsze jest wypowiedź na forum w stylu: poczekajmy na szczegółowe informację (...)
Na ostatnim odcinku popełniłem błąd. Źle oceniłem stan przyczepności na wilgotnej partii oesu - przyznał polski kierowca za pośrednictwem facebooka. - Przy poprzednim przejeździe pojechałem tam dość ostrożnie. Niestety za drugim razem na asfalcie leżało sporo naniesionego brudu i już nie zdołałem się z tego wybronić. Bardzo mi żal straconej szansy. Zdobywanie doświadczenia w nowej dyscyplinie bywa frustrujące
Zepter napisał(a):Wujeek napisał(a):No to roberto w lesie zbiera grzyby , hmm może by tak roberta cofnąc do ERC a Kajtka Do WRC delikatna korekta
Na pewno będziemy się pasjonować jak Kajto będzie otwierał drugą dziesiątkę...
Faster napisał(a):Zepter napisał(a):Wujeek napisał(a):No to roberto w lesie zbiera grzyby , hmm może by tak roberta cofnąc do ERC a Kajtka Do WRC delikatna korekta
Na pewno będziemy się pasjonować jak Kajto będzie otwierał drugą dziesiątkę...
Błędne porównanie,tempo na pojedynczych odcinkach to nie wszystko,i zapewniam Cie,że lepiej by się oglądało wspomnianego Kajta nawet na 15 pozycjii i na mecie z równym tempem,niż to co oglądamy w przypadku RK,oczywiscie nikomu tutaj nie umniejszam,ale takie porównania są bez sensu,może przyjdzie czas jak bedziemy oglądać Kajetanowicza choćby w TOP 15 WRC ale na mecie,na razie to skutecznosći niemamy co porównywać,inne serie i każdy z osobna ma inne priorytety......
Faster napisał(a):I to różni kibiców,którzy fascynują sie pojedynczymi sukcesami w postaci wygraniu odcinka,i jak Ty to określiłes "ocierając"się tylko o czołówkę,a tymi co szanują skuteczność,a głupi wyczyn na ostatnim odcinku to już nie można nazwać błędem i pechem,i wymawiając sie na zdrowie,skrzynie,łopatki,słabe auto i co jeszcze,ok tempo jest,ale powiedz......co z tego??
ryjas napisał(a):Ja tam wolę oglądać świetnie jadącego 17 oesów Kubice niż tak sobie jadącego jakiegokolwiek kierowcę przez 18 oesów. Prokopa przy innych ogląda się tak sobie.
Kajto do tej pory nie jechał rajdu dłuższego niż 15. Za konkurencję miał jak narazie kierowców z ERC i ew. WRC2. Jakby sobie poradził z Prokopem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości