Witcher1990 napisał(a):za gravel master dostaje chyba 25pkt do generalki?
Nic mi na ten temat nie wiadomo (co nie znaczy, że coś takiego nie istnieje), ale sprawdziłem regulamin + naprawdę obszerny press kit i nie ma tam o tym informacji.
Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):za gravel master dostaje chyba 25pkt do generalki?
gabrally napisał(a):Witcher1990 napisał(a):za gravel master dostaje chyba 25pkt do generalki?
Nic mi na ten temat nie wiadomo (co nie znaczy, że coś takiego nie istnieje), ale sprawdziłem regulamin + naprawdę obszerny press kit i nie ma tam o tym informacji.
Mad Max napisał(a):gabrally napisał(a):Witcher1990 napisał(a):za gravel master dostaje chyba 25pkt do generalki?
O ile się nie mylę to w tym roku są dodatkowe nagrody dla najlepszych na "śniegu/lodzie" "szutrze" i "asfalcie" - i o ile się nie mylę punkty są przyznawane z największa ilość wygranych odcinków na danej nawierzchni ale zliczane są tylko w danej kategorii i nie wlicza się ich do generalki - Kubica dostał ICE Master dla najlepszego na śniegu/lodzie - a Kajto na szutrze ze względu na to że był to ostatni rajd szutrowy w tym sezonie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość