Moderator: SebaSTI
andrew88 napisał(a):Jakby komuś umknęło, to Damian Łata od Dolnośląskiego zaczyna starty w RSMP.
Nie wiem co w tym śmiesznego... zawsze jedna ciekawa fura więcej a kierownik też dawał rade... choć w sumie masz racje - niech siedzi w domu, co tam będzie jeździł w jakiś tam rajdach i reszta też niech tak zrobi... a w przyszłym roku będziesz się śmiał przez łzy że nie masz kogo oglądać na odcinkach....Sebekrally napisał(a):Nie mów że Ci go brakuje
Chyba się zesram ze śmiechu razem z Tobą... że ktoś chce jeździć w RSMP zamiast w RPPSOKÓŁ napisał(a):andrew88 napisał(a):Jakby komuś umknęło, to Damian Łata od Dolnośląskiego zaczyna starty w RSMP.
Podobnie zrobi Kraus z tym że od Nadwiślańskiego
Mad Max napisał(a):Nie wiem co w tym śmiesznego... zawsze jedna ciekawa fura więcej a kierownik też dawał rade... choć w sumie masz racje - niech siedzi w domu, co tam będzie jeździł w jakiś tam rajdach i reszta też niech tak zrobi... a w przyszłym roku będziesz się śmiał przez łzy że nie masz kogo oglądać na odcinkach....Sebekrally napisał(a):Nie mów że Ci go brakuje
d-z rallyfans napisał(a):Z Kasperczyka też jechali jak po burej suce, ale Tomek swoją jazdą w tym sezonie skutecznie zamknął buzie hejterom
kubicafan1 napisał(a):d-z rallyfans napisał(a):Z Kasperczyka też jechali jak po burej suce, ale Tomek swoją jazdą w tym sezonie skutecznie zamknął buzie hejterom
dobrze mówisz tak samo było z Sołowowem i też jestem za Kasperczykiem w końcu 4 miejsce na wiśle nie wzieło się z du...
też jestem za Kasperczykiem w końcu 4 miejsce na wiśle nie wzieło się z du...
Pech rywali może też się do tego przyczynił,ale to nie zmienia faktu,że Kasperczyk jak na pierwszy rok startów w czterołapie zapierdziela i to mu trzeba przyznać.
Motulski napisał(a):A z Chuchałą było inaczej ? Nawet był artykuł w WRC o nim " Pajaców tu nam nie potrzeba" czy jakoś tak
Chyba wtedy gdy jeszcze latał RPP 206-tką
Owszem jeździł dużą część sezonu 2009 - o ile dobrze kojarzę wtedy powstał wspominany przez Motulskiego artykułWRX_STI napisał(a):Nie jestem pewien na 100% ale chyba Wojtek nie jeździł Peugeotem. Miał Astrę GSI , Type R-a i C2R2.Motulski napisał(a):A z Chuchałą było inaczej ? Nawet był artykuł w WRC o nim " Pajaców tu nam nie potrzeba" czy jakoś tak
Chyba wtedy gdy jeszcze latał RPP 206-tką
madman napisał(a):Grzyb przesiada się do R5 - oczywiście do Fiesty. Trochę zaczyna być to nudne, rzeczywiście RSMP mogą zmienić nazwę na Fiesta R5 Trophy.Ale co zrobić, skoro to obecnie najlepsza ''er piątka''...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości