Moderator: SebaSTI
Śmiechol napisał(a):Mam pytanko. Piszę tutaj, bo w sumie dzieje się to teraz a jest ważne.
Panowie czy działają wam highlighty na WRC+ z dzisiaj? U mnie przy kliknięciu czegokolwiek wyskakuje okno logowania. Za każdym razem logując się dotarłem do podstrony gdzie mogę sobie kliknąć już odtwarzanie filmu z dzisiejszego dnia. Potem cały czas okno logowania - loguję się i znowu okno logowania i tak w kółko. No kurde, nie po to płacę im co miesiąc żebym nie mógł obejrzeć tego 20-minutowego filmiku.
Hasło poprawne na 100%, abonament opłacony na 100%.
dominik_r napisał(a):W serwisie kałuże, jeśli OSy też są mokre to kto wie co dzisiejszy dzień przyniesie w wynikach
https://pbs.twimg.com/media/BxXKM7MCQAA7FDb.jpg
Robert podobno przed OS9 meldował problemy ze zmianą biegów... to już jest jakaś paranoja
Thomas napisał(a):RK:
"Udało się ukończyć dzień. To był głupi błąd [na OS12], który nie powinien był się wydarzyć. Nie wiedziałem o teście [elektronicznej żółtej flagi], żółte światło mnie zdekoncentrowało. To była szybka sekcja i opony były zużyte po długim odcinku. Kiedy nacisnąłem hamulec, auto pojechało prosto. Poza tym dzień był dla nas dobry, ale takie coś nie powinno było się wydarzyć."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości