Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez mirosław » sobota, 17 sty 2004, 16:32

A z Grzybkiem to sprawdzona informacja?? :shock: Ciekawe na ile %, bo znając Polskie realia to raczej jakis kicz... :(
Ostatnio edytowano niedziela, 25 sty 2004, 23:47 przez mirosław, łącznie edytowano 1 raz
JAZDAAAA
mirosław
N1

Postprzez jugawrc » sobota, 17 sty 2004, 17:32

Był plebiscyt na najlepszego sportowca podkarpacie w którym zajął 4 miejsce, on sam nie odbierał nagrody, robił to jego pilot i on to powiedzial, takze raczej na 100 % tak jest. pozdro
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez tomi_kl » wtorek, 20 sty 2004, 04:08

Obrazek
Wiemy już, że Janusz będzie startował w tym roku we Fiacie. Generalnie na ten sezon szukuje się dość mocna ekipa w Super 1600...

...Mam nadzieję, że Janusz będzie startował we Fiacie, że nic się „nie zepsuje”, ale z tego co wiem podpisał już kontrakt, więc nie ma takiej możliwości. Wszystko wskazuje na to, że młody Pelikan wsiądzie w Peugeota Super 1600. Mamy także nadzieję, że my również wystartujemy takim samym autem, więc byłaby to niesamowita frajda – dwóch młodych zawodników ścigających się na starego lisa, wręcz naszego idola, jeżeli chodzi o jazdę autami napędzanymi na przednią oś. Myślę, że zarówno dla mnie jak i dla Mariusza byłoby to niesamowite wyróżnienie wygrać z nim jakiś rajd, a przynajmniej któryś OS. Na pewno będziemy mieli motywację i walka będzie niesamowita. Wydaje mi się, że dla kibiców będzie zdecydowanie ciekawiej, gdy będzie się ścigał Pelikan, Grzyb i Kulig, niż gdy będzie jechał jeden zawodnik z góry „skazany” na zwycięstwo...
więcej na www.rallyonline.pl
8)
tomi_kl
A6

Postprzez Mroowa » środa, 21 sty 2004, 19:06

No hehehehehe będą się tłukli w S 1600 o pierwsze miejsce :)
Ale będzie jazda już to widzę jak Grzyb i Pelikan wymiatają hehehehehe młoda krew pokaże weteranowi ośki jak się jeździ będzie maskrzyscie ale czy to zastąpi nam autka WRC napewno w jakimś stopniu będzie fajnie ale ja jednak wolałbym aby jeździły autka WRC przecież S 1600 przy WRC też może sobie jeździć. Wolałbym aby jednak autka WRC jeździły po polskich OSach ale nie ujmuję nic S 1600 bo po tym jak w zeszłym sezonie jeździł Grzyb no to masakra!!!!

Ale można by jak to kiedyś ktoś na Forum napisał zrobić protest targnąć się na "Wiejską" pod sejm i zrobić protest aby przywrócili reklamę papierosów i alkoholu (piwo) w sporcie z zastrzeżeniem że tylko w Rajdach eheheheheee :D i wtedy byśmy byli znowu jednym z najlepszych krajów co do Rajdów samochodowych hehehehehe :D :D :D

Wiem że zeszłem troszkę z tematu ale wszystkich urażonych wielkie Sorki hehehehehee :D :D :D
Mroowa
S2000

Postprzez Mroowa » środa, 21 sty 2004, 19:36

A może takie autko zobaczymy na polskich OSach hehehehe

Obrazek
Mroowa
S2000

Postprzez Jucek » środa, 21 sty 2004, 22:28

SWRT mi sie wydaje ze to jednak Jasiu w punto bedzie pokazywał młodym jak sie jezdzi 8) oczywiscie nie mam nic przeciwko Pelikanowi i Grzybowi.
Jucek
N3

Postprzez Mroowa » środa, 21 sty 2004, 22:43

No oki może pokarze wiem tylko jedno będzie świetna rywalizacja i tyle hehehehe :D :D :D

Tylko jak już wszędzie piszę dajcie do Polski Clio S 1600 :lol: :lol: :lol:
Mroowa
S2000

Postprzez Wilu » środa, 21 sty 2004, 23:47

moim skromnym zdaniem Janusza nikt nie objedzie. Pelikan i Grzyb powalczą między sobą ale ciężko wzkazać faworyta. Grzyb ma doświadczenie, Pelikan piekielny talen i świetny tor, opóźnia też niemiłosiernie chamowania. kunsztowny pojedynek się zapowiada. miejmy nadzieję że pozostałe auta w klasie odstawać nie będą.
Wilu
N4

Postprzez Mroowa » środa, 21 sty 2004, 23:53

Grzyb w zeszłym roku dawał radę S1600 Pelikan nie odstawał w PP to przecież będzie masakra na odcinkach będa się cieli o sekundy ten sezon przejadą w MP i od przyszłego roku do Junior WRC hehehehehe
myślę że znaleźliby tam swoje miejsce.

A ciekawe jak tam Frycz niby miał startować w Junior WRC nie wypaliło to może w Polsce będzie śmigał nie wiecie?
Mroowa
S2000

Postprzez hairpin » czwartek, 22 sty 2004, 00:37

W najbardziej interesującej nas klasie N-4 także zapowiada się ostra walka, wszystko wskazuje że z tej właśnie klasy będzie Mistrz Polski 2004. „Nasi” najprawdopodobniej w Lancerze EVO VII należeć będą do grona głównych kandydatów do korony mistrzowskiej. Duże doświadczenie Michała poparte ogromnym talentem, świetnym pilotem i doskonale przygotowanym samochodem musi zaowocować wysokim miejscem w generalce. My wierzymy że będzie to najwyższe miejsce na które bracia z Bochni w pełni zasługują. MISTRZ POLSKI 2004 MICHAŁ i GRZEGORZ BĘBENEK, przecież to bardzo ładnie brzmi. Ale droga to tego jeszcze bardzo długa i zapewne trudna. Konkurencja przecież nie śpi, wszyscy zbroja się niesamowicie, wszyscy zapewne mają podobny plan. Coraz głośniej słychać o EVO VII Sebastiana Frycza, podobne auto wystawi zapewne Zbyszek Gabryś, Mariusz Pelikański starszą ewolucją także pewnie pokaże jak powozi się autem rajdowym a jeszcze Maciek Lubiak, Maciek Oleksowicz, Mariusz Stec.
http://www.bebenek.pl/news60104.htm
czyżby Pelikan jednak lancerem??
hairpin
A5

Postprzez Mroowa » czwartek, 22 sty 2004, 12:16

O kurcze ciekawe co z Pelikanem kurde niech wystawia Puga a nie Lancera zobaczymy jak będzie :)
Mroowa
S2000

Postprzez kakao » czwartek, 22 sty 2004, 12:34

bez paniki to tylko domysły redakcji benbenek.pl, jak dla mnie bardziej wiarygodne są słowa szefa peugot sport polska i g. grzyba
kakao
N3

Postprzez dyfer_ » czwartek, 22 sty 2004, 12:45

no...w N4 szykuje sie nezła walka w tym sezonie...
dyfer
dyfer_

Postprzez Mroowa » czwartek, 22 sty 2004, 12:53

No wiem wiem i dlatego nie przejąłem sie tym hehehehehehe tylko dałem do myślenia innym :)

A wiadomo kto będzie jeździł w klasie historycznej ??????
albo w maluchach 126p WRC

i czy wogóle ktoś będzie startował tam?????
Mroowa
S2000

Postprzez Wilu » czwartek, 22 sty 2004, 20:31

hairpin napisał(a):W najbardziej interesującej nas klasie N-4 także zapowiada się ostra walka, wszystko wskazuje że z tej właśnie klasy będzie Mistrz Polski 2004. „Nasi” najprawdopodobniej w Lancerze EVO VII należeć będą do grona głównych kandydatów do korony mistrzowskiej. Duże doświadczenie Michała poparte ogromnym talentem, świetnym pilotem i doskonale przygotowanym samochodem musi zaowocować wysokim miejscem w generalce. My wierzymy że będzie to najwyższe miejsce na które bracia z Bochni w pełni zasługują. MISTRZ POLSKI 2004 MICHAŁ i GRZEGORZ BĘBENEK, przecież to bardzo ładnie brzmi.

nic dodać nic ująć. na liście życzeń jeszcze jakieś występy zagraniczne dla tej załogi ale jak wiemy z kasą krucho. Bęben ma niezaprzeczalną zaletę jeździ brutalnie i piekielnie szybko, Frycz jest jak Campos nudny. nie mniej walka obu załóg powinna być bardzo ciekawa, yhm kto się dołączy ?
Wilu
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP