Czy dziwny rajd w wykonaniu RK ?? Moim zdaniem pojechał bardzo dobre zawody, pojechał tak jak pojechać powinien "rajdowy uczeń". Był co prawda jeden poważny błąd ale nie tak brzemienny w skutkach jak poprzednie, tam gdzie pewności nie było była mądra i spokojna (o ile w jego przypadku można tak mówić) jazda do mety, a tam gdzie pewności było więcej od razu widać było szybszą jazdę, dwa wygrane odcinki bardzo cieszą (w sobotę rano jak zajrzałem na wyniki od razu miałem lepsze nastrój na resztę ciężkiego dla mnie dnia, a po powrocie do domu pomimo zmęczenia mój nastrój jeszcze się poprawił kiedy okazało się że wygrał jeszcze jeden odcinek) i naprawdę serce się raduje jak widzi coś takiego, niedzielna awaria no cóż tego inaczej jak pechem nie można nazwać. Neuville odrodził się jak feniks z popiołów oraz jak Solberg na Korsyce 2003 - rolada na testowym i zwycięstwo w całym rajdzie, choć nie ma co ukrywać że wysyp konkurencji bardzo mu w tym pomógł. Na temat reszty nie będę się rozwodził ponieważ popieram to co większość z was pisała wcześniej.Carloz napisał(a):Dziwny rajd w wykonaniu KUBka i ogólnie ciekawie.
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć zachowanie tego safety ?
https://www.youtube.com/watch?v=z1-9csV ... uI1GClS6ca