ADAC Rallye Deutschland

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: ADAC Rallye Deutschland

Postprzez Dani » piątek, 22 sie 2014, 18:16

Seb jak ma wypaść, to wie kiedy. Dzień ukończy tylko z 2 minutami w plecy, także pudło jeszcze w zasięgu.
EDIT: Sorry 5 minut :)
Dani
N3

Postprzez madman » piątek, 22 sie 2014, 18:20

Klątwa Rajdu Niemiec dla Volkswagena... :o Oby Jari nie przepałował gdzieś.
"To że trzeba hamować poznawałem po tym, że wszyscy kibice zaczynali uciekać." - K. Hołowczyc
madman
N3

Postprzez Thomas » piątek, 22 sie 2014, 18:22

Raczej 5 minut w plecy? swoją drogą i tak będzie przed Robertem :roll:
Ostatnio edytowano piątek, 22 sie 2014, 18:24 przez Thomas, łącznie edytowano 1 raz
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez Domson » piątek, 22 sie 2014, 18:22

madman napisał(a):Klątwa Rajdu Niemiec dla Volkswagena... :o Oby Jari nie przepałował gdzieś.

a pierwszy w kolejce do zwyciestwa po Jarim nie kto inny, a Citroen :D
Domson
A6

Postprzez madman » piątek, 22 sie 2014, 18:24

Ogier zjechał z oesu i podąża gdzieś zupełnie inną drogą wg mapy na WRC+, nawet nie dojazdówką... Dozwolone to? :shock:
"To że trzeba hamować poznawałem po tym, że wszyscy kibice zaczynali uciekać." - K. Hołowczyc
madman
N3

Postprzez Domson » piątek, 22 sie 2014, 18:25

madman napisał(a):Ogier zjechał z oesu i podąża gdzieś zupełnie inną drogą wg mapy na WRC+, nawet nie dojazdówką... Dozwolone to? :shock:

Nie wroci juz na odcinek, stoczyl sie w dol i nie ma polaczenia oesa z droga glowna
Domson
A6

Postprzez Thomas » piątek, 22 sie 2014, 18:27

fantastyczny Rajd jedzie Elfyn, naprawdę, nie spodziewałem się, że będzie szybszy od Roberta :shock: a on znów coś nawywijał na OS6 bo strata 9,7s po pierwszym splicie normalną nie jest.

P.S. Ogier dostanie 10minut kary za ten OS
Ostatnio edytowano piątek, 22 sie 2014, 18:31 przez Thomas, łącznie edytowano 1 raz
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez madman » piątek, 22 sie 2014, 18:28

No tak, spadł na drogę niżej. Czyli jedzie po prostu na serwis? Nie musi zaliczyć pekaca? Chociaż to w sumie analogiczna sytuacja z tym, jakby po prostu się rozbił i nie był w stanie kontynuować jazdy...
madman
N3

Postprzez Domson » piątek, 22 sie 2014, 18:31

10 minut kary dla Ogiera bedzie

szczerze mowiac, dziwne to tempo Roberta, cos ewidentnie nie gra, teraz mowil ze cos wewnatrz samochodu nie jest ok, ale nie z samym samochodem o ile dobrze zrozumialem, ale nie chcial powiedziec co
Ostatnio edytowano piątek, 22 sie 2014, 18:39 przez Domson, łącznie edytowano 1 raz
Domson
A6

Postprzez madman » piątek, 22 sie 2014, 18:38

Jeśli Latvala nawywija, to walka o zwycięstwo zrobi się pasjonująca - Meeke, Mikkelsen, SORDO (czyżby? :D ) i Neuville... Będzie jeszcze ciekawie. :wink:
madman
N3

Postprzez Thomas » piątek, 22 sie 2014, 18:43

"Nie jest łatwo, znów błąd na tym oesie. To nie był błąd w jeździe, to coś innego, nad czym musimy popracować. Na początku oesu musiałem cofać. Znów się uczymy. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień."

coś mi się wydaje, że to mógł być jakiś błąd w komunikacji lub opisie
Thomas
A5

Postprzez jacko » piątek, 22 sie 2014, 18:44

Domson napisał(a):10 minut kary dla Ogiera bedzie

szczerze mowiac, dziwne to tempo Roberta, cos ewidentnie nie gra, teraz mowil ze cos wewnatrz samochodu nie jest ok, ale nie z samym samochodem o ile dobrze zrozumialem, ale nie chcial powiedziec co

powiedzial, ze musial cofac bo przestrzelil zakret stad ta strata na poczatku OSu, na WRC+ jest juz onboard z pierwszgeo przejazdu tego OSu gdy wypadl z trasy, wyraznie nie doslyszal komendy, pokazali tylko pierwsza minute jak probuje wyjechac, jego "push push no pchaj no prosze cie" przejdzie do historii :D w glosie rozpacz polaczona z wielka determinacja aby za wszelka cene ukonczyc ten OS..
jacko
A5

Postprzez Thomas » piątek, 22 sie 2014, 18:53

ja pie...na cosz oni tam wjechali, że ruszyć nie dało? :roll: kibice też jacyś tacy nie ogarnięci :) a wg mnie wypadł przez ten syf na cięciu
Thomas
A5

Postprzez ryjas » piątek, 22 sie 2014, 18:55

No i jak pisałem. Wiele się może zdarzyć. Pisałem, ze Kubica jeszcze dzisiaj może wyprzedzić kogoś w WRC. No ale nie sądziłem że Ogiera;)
ryjas
N3

Postprzez wanderer » piątek, 22 sie 2014, 18:55

Domson napisał(a):szczerze mowiac, dziwne to tempo Roberta, cos ewidentnie nie gra, teraz mowil ze cos wewnatrz samochodu nie jest ok, ale nie z samym samochodem o ile dobrze zrozumialem, ale nie chcial powiedziec co

Fakt, gdyby nie strata na 3 oesie, to ten dzień skończyłby na 9 miejscu kilka sekund przed Bouffierem jadącym starym Hultajem po Paddonie.

A Meeke po raz kolejny pokazuje, że Citroen zrobił niezły deal zatrudniając go i jeśli nie w tym roku, to w następnym może w końcu coś wygrać.
wanderer
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata