Moderator: SebaSTI
Agrest napisał(a):I dziwią się wszyscy że miejscowi są anty rajdowi ! ! ! Czyżby Pan kierowca zapomniał że zapoznanie odbywa się w normalnym ruchu ! ! !
Witcher1990 napisał(a):Akurat nie wiem czy to dobry pomysł oszczędzać na oponach tym bardziej jeśli nie były jego tylko po prostu kupił używki. To jest element mocno wpływający na wynik więc akurat redukcja kosztów przez kupienie używanych gum nie jest dobrym pomysłem. NO chyba, że kasę na starty dostanie nawet bez wyniku
menson napisał(a):Jeśli chodzi o film o którym.myślę to tam zawinił nie kierowca podczas zapoznania tylko kierowca tego busa\ciężarówki
Witcher1990 napisał(a):Nie dam głowy jak to jest w RSMP ale przypuszczam, że mamy jednak jakiś limit powiedzmy 12sztuk do wykorzystania na rajd bo na 180km nie trzeba 20 sztuk tyle to chyba mają prywatni w wrc. Jeśli faktycznie Wojtek wykorzystuje swoje opony, które gdzieś tam leżą w garażu po testach to jeszcze to przejdzie i faktycznie koszty będą mniejsze. Tylko pytanie jaki wynik. No ale kupno używek wg mnie mija się z celem. Koszt pewnie połowę mniejsze ale ile taka opona wytrzyma i jaki czas na niej wykręci? Tak to robią chłopaki w 3ciej lidze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości