23 Rajd Rzeszowski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: 23 Rajd Rzeszowski

Postprzez Glitol » sobota, 26 lip 2014, 19:58

bercik: dzięki tylko, że nie za bardzo chce mi się ganiac po oesach. Ty m bardziej, że w niedziele chcę poleciec na Poznań na Picanto.
Co polecasz na piątek?
Ozdoba polskich dróg - pijany chłop w rowie przykryty rowerem
Glitol
A5

Postprzez Agrest » sobota, 26 lip 2014, 20:56

Na piątek to tylko Lubenia bo Godowa jest nudna jak flaki z olejem , przynajmniej dla mnie. Lubenia ma nową ciekawa partie z mega spadaniem, ale według mnie ciekawsze od tego spadania moze byc partia przed nim
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez Wurcuś » sobota, 26 lip 2014, 22:35

Co tam Koledzy polecicie dobrego na Lubeni? Szybkie będzie to spadanie na nowym odcinku? Chyba się tam wybiorę :P
Wurcuś
N2

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 28 lip 2014, 11:12

Agrest napisał(a):Na piątek to tylko Lubenia bo Godowa jest nudna jak flaki z olejem , przynajmniej dla mnie. Lubenia ma nową ciekawa partie z mega spadaniem, ale według mnie ciekawsze od tego spadania moze byc partia przed nim

Trochę przesadzasz że Godowa jest taka nudna, jest kila ciekawych miejsc jak choćby to na którym poległ dwa lata temu M.Nivette najpierw małe spadanie a później prawy do lewego, albo podbijające mostki koło kościoła w Żyznowie, albo partia zakrętów przed samą metą... choć oczywiście ukrywać nie ma co że w porównaniu z Lubenią jest znacznie mniej interesująca, Lubenia to albo do góry albo do dołu więc miejsc ciekawych i spadań jest od groma... tylko czy czasem to się trochę już nudne nie robi, oglądanie rajdu w tych samych miejscach :wink: Ja liczyłem że w tym roku pojedzie Blizianka ale niestety wizyta na tym odcinku musi poczekać do przyszłego roku.
A co koledzy sądzą o spadaniu przed metą odcinka ?? to już ponad 25km jazdy, więc kierowcy już swój wysiłek włożyli a hamulce też już nie te...
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Agrest » poniedziałek, 28 lip 2014, 12:29

Mad Max napisał(a):
Agrest napisał(a):Na piątek to tylko Lubenia bo Godowa jest nudna jak flaki z olejem , przynajmniej dla mnie. Lubenia ma nową ciekawa partie z mega spadaniem, ale według mnie ciekawsze od tego spadania moze byc partia przed nim

Trochę przesadzasz że Godowa jest taka nudna, jest kila ciekawych miejsc jak choćby to na którym poległ dwa lata temu M.Nivette najpierw małe spadanie a później prawy do lewego, albo podbijające mostki koło kościoła w Żyznowie, albo partia zakrętów przed samą metą... choć oczywiście ukrywać nie ma co że w porównaniu z Lubenią jest znacznie mniej interesująca, Lubenia to albo do góry albo do dołu więc miejsc ciekawych i spadań jest od groma... tylko czy czasem to się trochę już nudne nie robi, oglądanie rajdu w tych samych miejscach :wink: Ja liczyłem że w tym roku pojedzie Blizianka ale niestety wizyta na tym odcinku musi poczekać do przyszłego roku.
A co koledzy sądzą o spadaniu przed metą odcinka ?? to już ponad 25km jazdy, więc kierowcy już swój wysiłek włożyli a hamulce też już nie te...

Dlatego użyłem słów jak dla mnie, fakt że każdy lubi co innego i na pewno ktoś coś tam dla siebie znajdzie ale pomimo że drogi po których idzie Lubenia znam na pamięć bo codziennie nimi jeżdżę to i tak na oglądare wybieram Lubenie tylko jeszcze trzeba dobrze nad miejscówka pomyśleć. Fak są tam te podbijające mostki w Żyznowie ale obecne auta maja takie zawieszenia że raczej nic sie w takich miejscach ciekawego niedzieje, co innego jakby jechał przez Godowa RPP, chłopaki cisną zdrowo i jednak w ich autach zawiasy nie wybieraj tak jak w RSMP
Agrest
A5

Postprzez TheRecords » poniedziałek, 28 lip 2014, 14:54

Polecacie jakieś miejsca typowo pod boki, z dużą ilością syfu na Lubeni?
TheRecords
N1

Postprzez Agrest » poniedziałek, 28 lip 2014, 15:01

Ciężko powiedzieć czy bedzie cos takiego bo na Lubeni zawsze było dosyć dużo ograniczeń cięć , także w tym roku tez będzie podobnie
Agrest
A5

Postprzez bercik » poniedziałek, 28 lip 2014, 16:52

TheRecords napisał(a):Polecacie jakieś miejsca typowo pod boki, z dużą ilością syfu na Lubeni?

Przychodzi mi do głowy jedynie sama końcówka łącznika szutrowego. Lewy w lesie przed samym prawym hakiem na asfalt.
bercik
A5

Postprzez andrew88 » poniedziałek, 28 lip 2014, 21:09

Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez Honiclbr » wtorek, 29 lip 2014, 12:24

Honiclbr
A5

Postprzez Hubertos » wtorek, 29 lip 2014, 12:36

Pięknie sobie startujący w MSR olali Rzeszowski. Zdecydowanie liczyłem na Beresa, Valouska, Petho i Ondreja. A oni sobie lamersko bez walki odpuścili... Szkoda, chyba trzeba będzie pogonić za czołówką.
Hubertos
A6

Postprzez SOKÓŁ » wtorek, 29 lip 2014, 12:49

Hubertos napisał(a):Pięknie sobie startujący w MSR olali Rzeszowski. Zdecydowanie liczyłem na Beresa, Valouska, Petho i Ondreja. A oni sobie lamersko bez walki odpuścili... Szkoda, chyba trzeba będzie pogonić za czołówką.

Olali czy nie plus jest takie że bez Słowaków było by standardowe 44 załogi i warto się cieszyć z tego że w ogóle ktoś chciał wpaść na Rzeszowski :wink:
SOKÓŁ
A6

Postprzez Mad Max » wtorek, 29 lip 2014, 12:51

Hubertos napisał(a):Pięknie sobie startujący w MSR olali Rzeszowski. Zdecydowanie liczyłem na Beresa, Valouska, Petho i Ondreja. A oni sobie lamersko bez walki odpuścili... Szkoda, chyba trzeba będzie pogonić za czołówką.
Z tym odpuszczaniem przez Słowaków to w sumie nie jestem zaskoczony - ostatnim razem było podobnie.
Zaskoczenie to Rzeźnik w 208R5 co raczej mało kto obstawiał, no i kilka nazwisk wraca na oesy po przerwach. Ogólnie lista jak na nasze rajdowe realia zadowalająca więc będzie co oglądać.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Agrest » wtorek, 29 lip 2014, 19:52

Kto miał jechać to w zasadzie jedzie, nie wiadomą jest tylko Siemanko chociaż mocno wierzę ze pojedzie. Po Słowakach też się nie było nie wiadomo czego spodziewać, nie wiem na co albo na kogo tutaj co poniektórzy liczyli
Agrest
A5

Postprzez pisq » wtorek, 29 lip 2014, 20:19

Mam Pytanko :)
Warto wybrać sie na "szutrową" cześć odcinka Zagorzyce, ewentualnie jakie miejsca polecacie na tym odcinku?
pisq
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP