Moderator: SebaSTI
Agrest napisał(a):Na piątek to tylko Lubenia bo Godowa jest nudna jak flaki z olejem , przynajmniej dla mnie. Lubenia ma nową ciekawa partie z mega spadaniem, ale według mnie ciekawsze od tego spadania moze byc partia przed nim
Mad Max napisał(a):Agrest napisał(a):Na piątek to tylko Lubenia bo Godowa jest nudna jak flaki z olejem , przynajmniej dla mnie. Lubenia ma nową ciekawa partie z mega spadaniem, ale według mnie ciekawsze od tego spadania moze byc partia przed nim
Trochę przesadzasz że Godowa jest taka nudna, jest kila ciekawych miejsc jak choćby to na którym poległ dwa lata temu M.Nivette najpierw małe spadanie a później prawy do lewego, albo podbijające mostki koło kościoła w Żyznowie, albo partia zakrętów przed samą metą... choć oczywiście ukrywać nie ma co że w porównaniu z Lubenią jest znacznie mniej interesująca, Lubenia to albo do góry albo do dołu więc miejsc ciekawych i spadań jest od groma... tylko czy czasem to się trochę już nudne nie robi, oglądanie rajdu w tych samych miejscachJa liczyłem że w tym roku pojedzie Blizianka ale niestety wizyta na tym odcinku musi poczekać do przyszłego roku.
A co koledzy sądzą o spadaniu przed metą odcinka ?? to już ponad 25km jazdy, więc kierowcy już swój wysiłek włożyli a hamulce też już nie te...
TheRecords napisał(a):Polecacie jakieś miejsca typowo pod boki, z dużą ilością syfu na Lubeni?
Hubertos napisał(a):Pięknie sobie startujący w MSR olali Rzeszowski. Zdecydowanie liczyłem na Beresa, Valouska, Petho i Ondreja. A oni sobie lamersko bez walki odpuścili... Szkoda, chyba trzeba będzie pogonić za czołówką.
Z tym odpuszczaniem przez Słowaków to w sumie nie jestem zaskoczony - ostatnim razem było podobnie.Hubertos napisał(a):Pięknie sobie startujący w MSR olali Rzeszowski. Zdecydowanie liczyłem na Beresa, Valouska, Petho i Ondreja. A oni sobie lamersko bez walki odpuścili... Szkoda, chyba trzeba będzie pogonić za czołówką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości