Moderator: SebaSTI
@ viper - ja bym tutaj nie mieszał tematu Orlenu, Lotosu, płatnych relacji i kariery Kajetanowicza. Każdy sponsor będzie usiłował z tego interesu wyciągnąć przede wszystkim coś dla siebie, to nie są organizacje charytatywne. Jeśli kładą na coś forsę, to nie dlatego, żeby się pięknie rozwijał sport, tylko,żeby coś na tym ugrać. Zamiast dać te pieniądze kilku zawodnikom, których nikt nigdzie nie pokaże wolą wystawić jednego i wrzepić płatną migawkę do TV. Proste
gregortest napisał(a):Gwarantuję że polsat zrobiłby lepszą i tańszą robotę.
A tak...jedna wielka kpina.
Witcher1990 napisał(a):Nie chce psioczyć ale jak dla mnie relacje w tv znajdują się tam również dlatego, że ludzie chcą je oglądać i to się stacji opłaca. Jednym z powodów dlaczego tych 10min po rajdzie nie pokazuje się na tvp może być znikome zainteresowanie Polaków RSMP...
"Uspokajamy, Wojtek Chuchała wystartuje w 23. Rajdzie Rzeszowskim, podobnie jak 115 innych zawodników, którzy wysłali zgłoszenie do rajdu. Łącznie 62 załogi pojadą w RSMP i MSR, a 54 załogi liczy lista RPP. Szczegółową listę zawodników zgłoszonych do rajdu poznamy podczas wtorkowej konferencji prasowej"
Witcher1990 napisał(a):Nie chce psioczyć ale jak dla mnie relacje w tv znajdują się tam również dlatego, że ludzie chcą je oglądać i to się stacji opłaca. Jednym z powodów dlaczego tych 10min po rajdzie nie pokazuje się na tvp może być znikome zainteresowanie Polaków RSMP...
Glitol napisał(a):Ponieważ na Rzeszów jadę dopiero 2 raz (mimo, że mam ten rajd najbliżej) proszę o podpowiedź: oesy w piątek czy w sobotę są ciekawsze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość