Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):To co zabija widowisko to nieprawdopodobna przyczepność mechaniczna obecnych WRC. Aktywnych dyfrów dawno już nie ma, w dodatku nie ma środka w ogóle, czyli teoretycznie na asfalcie takie auto powinno "tańczyć".
A nie sądzisz/sądzicie że mała liczba kibiców w tym roku jest poniekąd też wynikiem działań organizacyjnych Ufoludków z ostatnich lat ?? bo moim zdaniem jest tego również wynikiem. Wszystkie ich działania służą jednemu - nabiciu $$$$$ - i wszystko co robią jest ukierunkowane na utrudnieniu życia kibicowi i ukierunkowaniu go na jedyne i najprostrze wyjście... PW i SPW - to że zamiast kompletu rzeczy potrzebnych Ci do oglądania rajdu dostałeś blankiecik a od odbiór wszystkiego masz na miejscu czemu ma służyć ?? żebyś nie zdążył się odpowiednio przygotować i zebyś nie kombinował tylko pojechał na PW/SPW przed którym sprawdzą czy kupiłeś Rally Pass (jak to dumnie brzmi...), dlaczego kiedyś nalepki parkingowe można było kupić oddzielnie a teraz są w zestawach ??żółtodziób napisał(a):@ Mad Max - UFA, UFO, czy nawet chorąży Torpeda - ktoś z tymi lamusami podpisał umowę i coś trzeba z tym tematem zrobić. Z tego co do mnie dotarło wśród osób organizujących rajd jest spora grupa, która jest zdania, że trzeba przerwać tą współpracę. Dramat był niestety od momentu kiedy kupiłem bilety. Rozbili temat na wielu detalistów, którzy mieli różne zasady, a koniec końców dostałem kilka papierków, z którymi trzeba było ganiać do POKu. Równie dobrze można było kupić bilet na miejscu, taniej by było. Po to kupuję bilet wcześniej, żeby mieć spokój i od razu wbijać na odcinek. Potem wrażnia były juz tylko gorsze, okazało się, że nie ma miejsca na parkingu za który zapłaciłem itd itp. Na pewno tak nie moze zostać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości