Moderator: SebaSTI
Na "sziutry" jeździmy na mazuryluxxx napisał(a):Szuterek będzie ?? Bo nie pamiętam nazwy oesu ?
Nie mów "hop" bo nie wiadomo co czeka na nowych odcinkach choć śmiem twierdzić że jednak go nie będzie, szuter na Lubeni to tylko ew. od startu do Straszydla choć też w to wątpię bo od kilku lat tamta okolica jest mocno asfaltowana...Hubertos napisał(a):Szuterku w tym roku nie będzie, chyba że jakiś krótki łącznik na Lubenii.
Jestem tego samego zdania co Hubertos, jeśli był by nudny i mało techniczny to co roku nie zbierał by takiego żniwa dla przypomnienia np. Butruk, Habaj, Zawada, Tomaszczyk, Górny, ja pamiętam też jak w 2006 Ruta Imprezą w rowie wylądowałHubertos napisał(a):Polemizowałbym nad tym, czy ten OS jest nudnawy, byłem na nim kilka razy i wg mnie ma wiele fajnych miejsc. Niestety ma niewiele dojazdów co trochę ogranicza możliwości, za to jest tam bardzo dużo stromych spadań, gdzie zawsze coś się dzieje.Soviak29 napisał(a):Niżej pod powiatami są też wymieniane gminy i jest Gmina Niebylec oznacza to, że pewnie znowu pójdzie nudnawy OS Blizianka albo testowy będzie w tamtych okolicach, jak w jednej ze wcześniejszych edycji rzeszowskiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości