ccrallyteam1 napisał(a):Policja nie nakazała zrobienia 2 przejazdów tylko pewnie chodziło o cxas wynajęcia służ , czyli sa wynajete do jakiegoś cxasu.
Policja to nakazała, bo było niezgodne z planem zabezpieczenia - rzuć okiem co mówi Dobosz na odprawie (patrz relacja RESET
https://www.youtube.com/watch?v=-5mntF5gDs0 )
ccrallyteam1 napisał(a):Nie wiem dlaczego Majkos tak szukasz dziury w całym z siedzibą klubu itp.
Gdy jeździło 60 załóg to taka partyzantka jakoś uchodziła. Ktoś napisał wyżej, że czasy są coraz lepsze i chłopaki z dziewczynami gnają tam coraz szybciej. I do tego masz ponad 110 załóg. Gdyby Maciej palnął tego rowerzystę, to z kim by poszedł do sądu? Nawet adresu organizatora nie ma nigdzie. Dobosz na moją prośbę o adres pocztowy odmówił podania go i co? Mam do sądu pisać, by odkryli jego dane osobowe? Jednym słowem partyzantka leśna. Wiesz jestem człowiek starej daty i jeśli ktoś na prawo i lewo (poszukaj w sieci) mówi, że jest prezesem klubu, a potem okazuje się, że takiego klubu nie ma (są pewne ramy prawne w PL w tym temacie) to śmiem twierdzić, że coś tu śmierdzi a ten ktoś jest krótko mówiąc nieprawdomówny
ccrallyteam1 napisał(a):mogliby oddać np. 30 zł każdej z załóg
Właśnie o to się zwróciłem do Dobosza po odprawie i po zawodach. I co? Zostałem totalnie zlany, na profilu Kamionek na facebooku przez ludzi z organizacji po prostu obrażany itp. I z powodów co wyżej opisałem nawet nie mam adresu, by napisać pismo do Dobosza w tej sprawie (adres jest do zdobycia legalnie ale nie chce mi się pisać po urzędach) nastepnie zadzwoniłem do Dobosza w poniedziałek - też mnie olał, zatem na maila Kamionek wysłałem pismo, by przeprosili zawodników i byłoby po sprawie. I co? Polecę klasykiem "i gó...o". Zero reakcji, zero odpowiedzi, a jedynie ze strony zniknęły wszystkie komunikaty z tego roku

ccrallyteam1 napisał(a):Podjazd zapoznawczy ? po co Ci jak jeździsz już tyle lat a trasa raczej się nie zmieni
Trasę znam na pamięć i nigdy nie upalałem rajdowką. Dwa czy trzy razy zrobiłem tam zapoznanie z nowym pilotem cywilem. To jest wyścig górski, gdzie podjazdy zapoznawcze są na porządku dziennym. Zakręty się nie zmienią ale np syf po upalaniu może być. Lub gdzie jest mokro. Albo gdzie postawili opony na cięciu. Podjazd zapoznawczy jest DLA BEZPIECZEŃSTWA. No ale jak napisała Malwina (organizator) "ona do wieczora GNIĆ z nami nie będzie"
ccrallyteam1 napisał(a):Trzeba by było zrobić zapisy online i wpłaty na konto
Popytaj dlaczego tak nie jest

ccrallyteam1 napisał(a):Sam nie dostałem sie na imprezę i byłem załogą nr. 111
Stoimy po dwóch stronach barykady

zatem ciężko będzie o consensus. Ale martwi mnie, że jako młody człowiek godzisz się na prowizorkę, łamanie zasad i partyzantkę gdy wydajemy na tę zabawę grubą kasę. Ja nie muszę jeździć Kamionek (zaoszczędzę na Czechy) ale Wy młodzi chyba chcecie żeby ta zabawa trwała dłużej.
PS Jesteś ze Świdnicy zatem popytaj dlaczego tym razem na zabezpieczeniu była STRAŻ OGNIOWA

(nie było jej nigdy przedtem)
Pozdrawiam