johnzz napisał(a):ZbyszekChaosu napisał(a):Aaltonen napisał(a):Robert wczoraj jechał tempem "lightowym" ale i tak nieosiągalnym dla żadnego innego polskiego kierowcy. (no może Kajta ewentualnie, ale to MOŻE).
Ale, żeby dzisiaj obronić się przed Mikkelsenem i Neuvillem musi naprawdę grzać.
Nie żebym świętokradztwo chciał popełnić ale takim tempem to rok temu zdaję się że jeździł Kościuszko w starym Mini...
ciekawe w jakim rajdzie? kosciuszke tłukł regularnie prokop, chyba ze inne wrc śledziłeś albo newsy mialeś z michała obozu

No ja wiedziałem, że to będzie świętokractwo

To na prawdę taka duża różnica ciut lepiej lub ciut gorzej od Prokopa? Tempo jest to samo.
Thomas napisał(a):nie przypominam sobie, aby Kościuszko w którymś z rajdów tracił choćby 1,5s/km, że o 0,5 czy tempie lidera (Monako), wygranym OSie nie wspomnę...
Nie pisze o całym sezonie tylko o obecnym rajdzie. Jeśli chodzi o sezon to fakt Robert ma lepsze tempo, niestety nie przekłada się to w żaden sposób na wyniki. Nie mam o to do nikogo pretensji, każdy kierowca w mistrzostwach świata po przesiadce do WRC zalicza szereg słabszych rajdów, wszystko zależy od tego czy dostanie szanse na drugi sezon.