Moderator: SebaSTI
radzio napisał(a):stary wyjadaczu, nigdzie nie pisałem, że lepiej jeździć w rpp. moim zdaniem rpp w takiej formie jak jest teraz nie ma najmniejszego sensu.
nie rozumiem tylko dlaczego wszystkie stare auta nazywasz "glutami". być może tylko z takimi miałeś do czynienia. ja natomiast dalej uważam, że lepiej jezdzic fajnym autem niż smutnym. na koniec chcialbym dodać, iż seryjna astra wcale nie zalicza się do tych fajnych...
Kramar napisał(a):Viper, to o czym piszesz, w teorii wygląda pięknie, w praktyce ma małe szanse powodzenia.
Kierowcy chwytają się różnych pomysłów żeby startować. Gdyby było to tak proste jak usiłujesz przedstawić, ktoś na pewno poszedł by tą ścieżką. Ja nie znam takiego przypadku.
Zmiana malucha na seja przez Kajetana (bo chyba do tego pijesz powyżej), o ile się orientuję, nie odbyła się według twojego przepisu.
Niniejszym kończę ten temat. Argumenty zostały przedstawione, dowodów na poparcie mojej, czy twojej teorii nie ma.
viper napisał(a):nie trybie twoich skróconych pytańWujeek napisał(a):A co masz na mysli takie samochody jak opel astra czy nawet renault clio ponizej 98 r ?. Jak to co ma na myśli?
rafal85 napisał(a):Bardzo mi się Viper podoba jak zaciekle bronisz swoich racji, chociaż nie mają nic wspólnego z rzeczywistością i nie mają większego znaczenia! Nie myślałeś o polityce? Imponuje mi również Twoja wiedza na temat pozyskiwania sponsorów i tego sportu ogólnie. Ciekawi mnie ilu już zdołałeś pozyskać jeśli uważasz, że potencjalny sponsor to cyt."frajer" który ma Ci coś dać?
posejdon napisał(a):viper weź się wreszcie pochwal gdzie, czym i w jakich barwach startujesz bo myślę, że nie tylko mnie zżera ciekawość...
gregortest napisał(a):pzM do tego dołożył i to sporo. W kuluarach mówi się o 1.5 mln.
SPORTOWE FAKTY z 2014-03-20 napisał(a):Przypomnijmy, że zgodnie z naszymi ustaleniami, łączny koszt transmisji ze spotkań wyniesie 540 tysięcy złotych. 60 tysięcy złotych ma kosztować produkcja magazynu, w którym będą podsumowywane wydarzenia danej kolejki. Umowa z TVP Sport ma zakładać transmisję przynajmniej jednego spotkania każdej kolejki Polskiej Ligi Żużlowej na multipleksie oraz dwóch spotkań reprezentacji w TVP 1. Głównym sponsorem transmisji ma być firma Nice, które wkład może wynieść nawet 500 tysięcy złotych. portowe
whisky napisał(a):Nie bardzo jarze o co ci chodzi.. Przyszla firma Nice do PZM i zaproponowala ze oplaci kontrakt z TVP w zamian za prawo do nazwy 1 ligi. Tylko glupi by nie wzial. Niech sie znajdzie sponsor co wylozy kase na transmisje z RSMP to na pewno ktos pokaze..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość