Habaj mega kozak,to wiadomo nie od wczoraj

leci chyba wszystko swoim lancerem i jeśli chodzi o Arłamów największe brawa dla niego.Kasperczyk również mega plus,bardzo szybko zaadoptował się do czterołapa i to jakiego...ciekawe co teraz ci wszyscy jego hejterzy sobie myślą

Kolejny plus dla Butvilasa,jak na szutrowego drivera radzi sobie bardzo dobrze.Fakt,ze weterani Lubiak i Czopik nie błyszczą,ale wydaje Mi się,że o top5 już ciężko będzie walczyć.Lubiaka jednak nie ma co tak szybko skreślać,bo to jego pierwszy start po tylu latach.Faktem jest,że startował w Barbórkach,ale to jest tak na prawdę nic patrząc na cały rok,myśle,że musi się jeszcze wjeździć w tą fure.Szczerze,to wolałbym pana Lubiaka w eNce,troszkę słabsze,ale zna tą klasę bardzo dobrze i miałby większe szanse w swojej klasie,bo co on tam zwojuje w tej 2.Jeśli już jesteśmy przy grupie N to Gryc bardzo ładnie,myśle,że pretendent do zwycięstwa w tej klasie.Jeśli Dul pojedzie resztę rajdów to też będzie ciekawie.Jak dla Mnie minus dla pana Gagackiego,jakoś mu nie idzie,nie wiem,czy przygody na trasie lub problemy z autem,ale jak na dwuletni staż w tej klasie to powinien tempo dyktować.To chyba tyle podsumowań.
Dobrze by było gdyby Grzyb pojechał całe RSMP,z pewnością będzie bardzo cieakwie w czołówce.