Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):Super, Ogier odkurza i wygrał os... Zobaczymy jak będzie dalej w końcu to jeden odcinek. Natomiast jeśli Skandynawowie nie będą go potrafili dogonić to czeka nas wyjątkowo nudny sezon
kpawel napisał(a):Panowie pomóżcie bo nie ogarniam. Nie ma w tym rajdzie splitów w livetimingu na wrc.com? Są gdzieś podawane splity na innej stronie??
kpawel napisał(a):Panowie pomóżcie bo nie ogarniam. Nie ma w tym rajdzie splitów w livetimingu na wrc.com? Są gdzieś podawane splity na innej stronie??
Domson napisał(a):Robert nie naciska, zaskoczenie
Ten odcinek ponoc pogarsza sie z kolejnymi przejazdami, chociaz kierowcy sami nie sa pewnie ktora pozycja jest najlepsza
No tak , Drugi rajd ,drugi oes, i takie wnioski no to moze szachy do konca sezonu dadza wiecej emocji![]()
Witcher1990 napisał(a):No tak , Drugi rajd ,drugi oes, i takie wnioski no to moze szachy do konca sezonu dadza wiecej emocji![]()
No przecież napisałem, że po jednym odcinku nie ma co wysnuwać wniosków, a o warunkach nie pomyślałem moze faktycznie lepiej jechać jako pierwszy, założyłem że jest sporo śniegu.
Ale po Szwecji jak najbardziej wysnuć wnioski dotyczące przyszłości bo skoro rok temu Seb zdominował mistrzostwa to nie wygląda że w tym się to nagle zmieni. Poza tym gdy wygra na śniegu gdzie mimo wszystko Skandynawowie są czy też może powinni być szybsi to będzie tylko świadczyć o tym jaki obraz sezonu nam się szykuje. Sam powiedz, gdzie Hirvonen, Ostberg, czy nawet JML (choć szybki na czarnym) mają pokonać Ogiera jeśli nie na śniegu lub szutrach Finlandii? Dwaj pierwsi na asfalcie nie liczą się w walce nawet o podium, Mikko cieniował w zeszłym roku, Ostberg wygrał tylko jeden rajd (w sumie byl wtedy 2gi) a JML nawet jeśli załapie tempo Francuza to jest zbyt nieregularny. TN w tej koreańskiej zabawce w tym sezonie raczej nie powalczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości