Bryan pokazuje cohones,ale nie popadajmy w skrajności przykładowo w Szwecji raczej nie trzymałby takiego tempa. Zna ten rajd jak własną kieszeń, trafił z oponami,ale rajd jest jeszcze długi.
Ogier zna MC jeszcze lepiej niż BB i z wurca nie wysiada a Francuz jeździ nim najczęściej raz w roku a tak tylko s2000. Wydaje mi się, że gdyby mu dać pełny sezon to na asfalcie byłby w czołówce.
Odnośnie swojej szansy to miał ją w Peugeocie, ale jej do końca nie wykorzystał i go skreślili.
W Pugu miał bodaj tylko jeden sezon w ERC i to niepełny nawet nie wiem czy w pełni fabryczną furą, tam gdzie nie miał awarii i nie popełnił błędu był mega szybki. W tym roku wygrywa prawie wszystko co się da.
Relacje na wrc.com pojawiały się zawsze 2-3 dni po rajdzie
Gdyby Kubica wygrał inne opony na pierwszą pętlę to nie wygrałby dwóch osów i nie miałby takiej przewagi. To jest Monte. Poza tym wg mnie tylko wyjdzie mu na dobre gdy dojedzie w czubie ale nie 1 czy 2 więc wg mnie niech stara się dojechać a nie koniecznie objeżdżać Krisa ryzykując uszkodzenie samochodu, mówił że celem jest meta i tego się trzymajmy.