Witam wszystkich!
Mam 17 lat i rajdami interesuję się od 1999 roku kiedy to ojciec zabrał mnie po raz pierwszy na Rajd Kormoran, który wtedy odbywał w mojej okolicy. Po tym poprostu zakochałem się w tym sporcie. Pojawiam się na forum dopiero teraz bo niedawno założyli mi neta
Nazywam się Filip Raczkowski, uczę się i mieszkam w Mrągowie. W naszym mieście wraz ze znajomymi tworzymy taki swego rodzaju Rally Team

Wiadomo, jestem stałym bywalcem na moim rodzimym Kormoranie, nieprzerwanie od 1999 roku. W tym roku wraz ze znajomymi postanowiliśmy wybrać się WRESZCIE gdzieś dalej i pojechaliśmy na Rajd Warszawski. Miała być też Barbórka, ale niestety nie wyszło

Wiem, że nie jest to miejsce na moją biografię, ale mogę powiedzieć jeszcze tyle, że jestem wielkim fanem całego SWRT. Oczywiście jestem także lokalnym patriotą

i jak wszyscy w okolicy uwielbiam Hołka i Zbyszka Staniszewskiego. Mam jak chyba każdy kibic rajdowy plany na zrobienie kariery, ale to są tylko plany:) Bardzo liczę na nawiązanie kontaktu z innymi "ludźmi z branży" . Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!
Moje GG: 1790896