Moderator: SebaSTI
rypley napisał(a):Przez komentarz średnio, wydaje mi się: AHA, co mogłeś zrobić.... i chyba coś jeszcze ale gdyby nie było komentarza dało by się usłyszeć.
jacko napisał(a):pierwszy trzy, cztery"momenty", to chyba nie jest jazda treningowa
rypley napisał(a):Myślę że On tak krzyczy informacyjnie, ale może jest taka opcja.
Na SS 17 pada.
Edit no w sumie bez komentarza to faktycznie brzmi jakby Jarek mógł Go odciąć ale za szybko to się działo...
RallyMarco napisał(a):Jak widzę niektóre komentarze o tym że Kajto "mógł" przepałować a nie była to awaria to zastanawiam się jaki trzeba mieć iloraz inteligencji i kompoletnie nie kapować tego co się ogląda...masakra jakaś
rypley napisał(a):Ale Harrach odskoczył, duże różnice czasowe na odcinku, mokro i długo.
srubawrc napisał(a):rypley napisał(a):Myślę że On tak krzyczy informacyjnie, ale może jest taka opcja.
Na SS 17 pada.
Edit no w sumie bez komentarza to faktycznie brzmi jakby Jarek mógł Go odciąć ale za szybko to się działo...
Jarek mówi "acha" i ma wyraz twarzy i ton głosu przepraszający jak by o czymś zapomniał i mógł coś faktycznie zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości