31. Internationale Jännerrallye 2014

Dyskusja o startach Polaków w Mistrzostwach Europy - również tych byłych:)

Moderator: SebaSTI

Re: 31. Internationale Jännerrallye 2014

Postprzez kremer » sobota, 4 sty 2014, 22:16

Jak macie fejsa buka to tutaj akcja Kajty. Walnął solidnie w narożnik muru.
https://www.facebook.com/rainer.neunteu ... 304&type=1

Ja nie jestem tutaj od rozmieszania tylko ty. Więc liczę na podobne posty z twojej strony :) ustawiające ludzi po kątach i negujące każde posunięcie innych.
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez viper » sobota, 4 sty 2014, 22:25

Sebekrally napisał(a):"Przyjacielu" dużo jeszcze wody w Wiśle upłynie zanim będziesz mógł sobie pozwalać na takie teksty do mnie. Nie chcę rozpoczynać tu kłótni ale zanim coś napiszesz spróbuj pomyśleć...

Na przyjaciela to trzeba sobie zasłużyć , a tekst jest proporcjonalny do twojego podniety jaki Kubica by szybki nie był jak by nie wiadomo co.......
Kremer jestem ostatni od rozstawiania po kątach kogokolwiek i nie to jest moim zamiarem.

KONIEC dalsza dyskusja nie ma sensu i dotyczy to rownież Kremera
viper
S2000

Postprzez SebaSTI » sobota, 4 sty 2014, 22:28

Na PW sobie plujcie w twarz , a tutaj sobie tego nie życzę i inni tak samo. Zawsze musicie robić problemy na tym forum , a najlepsze to, że problem jest z niczego.
SebaSTI
A6

Postprzez havk » sobota, 4 sty 2014, 22:42

Problem nie jest z niczego tylko:

Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie

wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty

Tak wiec nie piszcie głupot

Tak wiec dajcie na wstrzymanie

Jeżeli ktoś stosuje taki ton wypowiedzi to chyba nie powinien się dziwić reakcji innych. Wiem że są to wyrwane z kontekstu cytaty, ale tu chodzi o TON wypowiedzi.
havk
N3

Postprzez rypley » sobota, 4 sty 2014, 22:52

Ja już dawno doszedłem do wniosku że Viper swoim gadaniem strasznie ludzi wpienia, ale nie róbmy z tego Żółtodziób vs Dinn 2... Ja staram się ignorować i nerwy zdrowsze ;)
rypley
N3

Postprzez Sebekrally » sobota, 4 sty 2014, 22:53

SebaSTI napisał(a):Na PW sobie plujcie w twarz , a tutaj sobie tego nie życzę i inni tak samo. Zawsze musicie robić problemy na tym forum , a najlepsze to, że problem jest z niczego.

Seba nikomu nie zamierzam pluć w twarz, ale jeśli ktoś na mnie publicznie najeżdża publicznie mu odpowiadam.
Sebekrally
A5

Postprzez viper » sobota, 4 sty 2014, 23:04

Do havk.
Nie będę udawał, ze ton jest święty, ale na pewno niej wulgarny. Natomiast wynika on z tekstów kolegów, którzy wielokrotnie przekraczali granice kibicowania bo tekst w stylu
"To tylko pokazuje, że każdy moze wypakowac, a wielu fanów Kajta jechało po Robercie i źle mu życzyli przed tym rajdem. Może nastąpi jakaś refleksja." bardziej ostrzejszych tekstów spokojnie można szukać w temacie Kościuszki , ale nie o to chodzi.
Świadczy to o ewidentnym napuszczaniu jednego kibica na drugiego tylko bardzo cwanie , bo grzecznie.
Ja nie jestem dyplomata i nie będę maslil komuś kto i tak dziesiekrotnie przekroczył próg normalnej rozmowy. Natomiast kij ma dwa końce i jeżeli jedni z nas używają jednego tekstu i szydza z jednego zawodnika, a podobny tekst jest ok w stosunku do drugiego to ja nie będę owijal w bawełnę ze mi sie to Nie podoba i chce zwrócić na to uwagę.
viper
S2000

Postprzez Witcher1990 » sobota, 4 sty 2014, 23:23

Zawsze myślałem, że kibice rajdowi są jednymi z najbardziej kulturalnych bo nie leją się po pyskach jak ci od piłki kopanej oraz cieszą się z przejazdu KAŻDEGO zawodnika bo to w końcu świetnie wiedzieć kolejnego 4łapa w akcji i poczuć zapach benzyny, usłyszeć strzał z wydechu. Widocznie się myliłem albo internet tak wpływa na ludzi, może na żywo bo nie było takiego flame waru. A może wystarczy używać swojego imienia i nazwiska np poprzez konto na FB tak żeby znajomi widzieli jak w przypadku komentów na głównej?
Witcher1990
A6

Postprzez Matthias Schmidt » sobota, 4 sty 2014, 23:30

Witcher - i wtedy 2/3 forumowiczow w jakis nagly dziwny sposob by zniknelo :D
Niestety, po przyjsciu niejakiego kolegi na D co poniektorzy przejeli od niego pewne zachowania :roll:
Ech....

Zeby nie bylo offtop - od bardzo dobrej strony pokazali sie Polacy. Wprawdzie nie moge przebolec awarii Kajto, bo bardzo dobrze mu zyczylem i mial wielka szanse, ale miejmy nadzieje, ze taka szansa powtorzy sie jeszcze nieraz. Kubica tez w swoim stylu, teraz trzymac kciuki, zeby dowiozl to do mety.

Czy ma ktos jakas wiedze co dalej z Kajtkiem? Pojedzie kolejne rundy ERC?
"This rally is insane, even though everything is going well at the moment. If there is a trouble, I'm as good as dead" - Henri Toivonen (1 May 1986)
Matthias Schmidt
N4

Postprzez viper » sobota, 4 sty 2014, 23:30

Witcher1990 napisał(a):Zawsze myślałem, że kibice rajdowi są jednymi z najbardziej kulturalnych bo nie leją się po pyskach jak ci od piłki kopanej oraz cieszą się z przejazdu KAŻDEGO zawodnika bo to w końcu świetnie wiedzieć kolejnego 4łapa w akcji i poczuć zapach benzyny, usłyszeć strzał z wydechu. Widocznie się myliłem albo internet tak wpływa na ludzi, może na żywo bo nie było takiego flame waru. A może wystarczy używać swojego imienia i nazwiska np poprzez konto na FB tak żeby znajomi widzieli jak w przypadku komentów na głównej?

Powiem wiecej kolego. Każde forum powinno funkcjonować na takiej zasadzie o której mówisz, ale niestety zainteresowanie by spadło i emocje zapewne tez :wink:
viper
S2000

Postprzez mazee » sobota, 4 sty 2014, 23:46

pierwszy dzien testow na janne przed monte mozna chyba zaliczyc do udanych :D

a kolege od viperow proponuje ignorowac, bedzie lagodniejsza atmosfera
Ostatnio edytowano sobota, 4 sty 2014, 23:48 przez mazee, łącznie edytowano 1 raz
mazee
N1

Postprzez jarexcc » sobota, 4 sty 2014, 23:47

nie wiem czy było ale RK walczy.............
https://www.facebook.com/photo.php?v=781268408553568
jarexcc
A5

Postprzez viper » sobota, 4 sty 2014, 23:54

Matthias Schmidt napisał(a):Czy ma ktos jakas wiedze co dalej z Kajtkiem? Pojedzie kolejne rundy ERC?

myśle ze na pewno pojedzie, bo zazwyczaj umowy są tak konstruowane, ze np. Jeżeli auto sie zepsuje do pewnego momentu ( w zależności od umowy) to jest jakiś zwrot kosztów ewentualnie kolejny rajd. Za zwyczaj to tak działa, a tutaj z tego co wynika by defekt samochodu. Tak wiec moim zdaniem będzie na następnym rajdzie.
viper
S2000

Postprzez Zepter » niedziela, 5 sty 2014, 00:52

Trzymam i wy też trzymajcie kciuki za Roberta. :) Jutro ciężki dzień.
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Postprzez Sebekrally » niedziela, 5 sty 2014, 01:28

Zastanawia mnie jedna rzecz, przy takim budżecie Kubica jedzie w kombinezonie jeszcze z Citroena z zasłoniętym logo, a Szczepaniak ma kombinezon z czasów Kościuszki.
Wiem czepiam się :?
Sebekrally
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polacy w ME