https://www.facebook.com/rainer.neunteu ... 304&type=1
Ja nie jestem tutaj od rozmieszania tylko ty. Więc liczę na podobne posty z twojej strony

Moderator: SebaSTI
Sebekrally napisał(a):"Przyjacielu" dużo jeszcze wody w Wiśle upłynie zanim będziesz mógł sobie pozwalać na takie teksty do mnie. Nie chcę rozpoczynać tu kłótni ale zanim coś napiszesz spróbuj pomyśleć...
Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie
wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty
Tak wiec nie piszcie głupot
Tak wiec dajcie na wstrzymanie
SebaSTI napisał(a):Na PW sobie plujcie w twarz , a tutaj sobie tego nie życzę i inni tak samo. Zawsze musicie robić problemy na tym forum , a najlepsze to, że problem jest z niczego.
Witcher1990 napisał(a):Zawsze myślałem, że kibice rajdowi są jednymi z najbardziej kulturalnych bo nie leją się po pyskach jak ci od piłki kopanej oraz cieszą się z przejazdu KAŻDEGO zawodnika bo to w końcu świetnie wiedzieć kolejnego 4łapa w akcji i poczuć zapach benzyny, usłyszeć strzał z wydechu. Widocznie się myliłem albo internet tak wpływa na ludzi, może na żywo bo nie było takiego flame waru. A może wystarczy używać swojego imienia i nazwiska np poprzez konto na FB tak żeby znajomi widzieli jak w przypadku komentów na głównej?
Matthias Schmidt napisał(a):Czy ma ktos jakas wiedze co dalej z Kajtkiem? Pojedzie kolejne rundy ERC?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość