Moderator: SebaSTI
Domson napisał(a):Nagrania Roberta z leg 1:
0:26, niezłe lodowisko
https://www.facebook.com/photo.php?v=70 ... =2&theater
Kondzio napisał(a):A Ogryzek wydzwonił na os10![]()
viper napisał(a):Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie. Kościuszko tez może byc szybszy ,a nie jest, a jak chce byc za szybki to kończy po za droga, wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty to nawet w jego kierunko nie stosowaliscie. Kubica jest tak szybki jak szybko dojeżdża do mety i dotyczy to każdego innego zawodnika, a póki co jest bardzo dobrze tzn. Jest liderem i jest w rajdzie. Tak wiec nie piszcie głupot jaki by on szybki nie był , bo przypomnę , ze na nie jednym rajdzie miał 1. Minutę przewagi i potrafił wydzwonic. To nie są chłopcy do bicia, żeby z nimi wygrywać kosmicznymi roznicami. Tak wiec dajcie na wstrzymanie jaki by on szybki nie był. Żeby nie było mówię to na luzie, a szybkość to czas i inne teorie nie maja racji bytu.
bercik napisał(a):Po pewnych przemyśleniach powiem tak;
Nie chciałbym żeby mi się kiedyś tak zaciął pedał gazu, żeby auto nie nadawało się do dalszej jazdy![]()
Tylko mi się wydaje że ten komunikat prasowy jest co najmniej "słaby"?
viper napisał(a):Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie. Kościuszko tez może byc szybszy ,a nie jest, a jak chce byc za szybki to kończy po za droga, wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty to nawet w jego kierunko nie stosowaliscie. Kubica jest tak szybki jak szybko dojeżdża do mety i dotyczy to każdego innego zawodnika, a póki co jest bardzo dobrze tzn. Jest liderem i jest w rajdzie. Tak wiec nie piszcie głupot jaki by on szybki nie był , bo przypomnę , ze na nie jednym rajdzie miał 1. Minutę przewagi i potrafił wydzwonic. To nie są chłopcy do bicia, żeby z nimi wygrywać kosmicznymi roznicami. Tak wiec dajcie na wstrzymanie jaki by on szybki nie był. Żeby nie było mówię to na luzie, a szybkość to czas i inne teorie nie maja racji bytu.
Sebekrally napisał(a):Miałem coś powiedzieć, ale se dam spokój...
Sebekrally napisał(a):viper napisał(a):Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie. Kościuszko tez może byc szybszy ,a nie jest, a jak chce byc za szybki to kończy po za droga, wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty to nawet w jego kierunko nie stosowaliscie. Kubica jest tak szybki jak szybko dojeżdża do mety i dotyczy to każdego innego zawodnika, a póki co jest bardzo dobrze tzn. Jest liderem i jest w rajdzie. Tak wiec nie piszcie głupot jaki by on szybki nie był , bo przypomnę , ze na nie jednym rajdzie miał 1. Minutę przewagi i potrafił wydzwonic. To nie są chłopcy do bicia, żeby z nimi wygrywać kosmicznymi roznicami. Tak wiec dajcie na wstrzymanie jaki by on szybki nie był. Żeby nie było mówię to na luzie, a szybkość to czas i inne teorie nie maja racji bytu.
Miałem coś powiedzieć, ale se dam spokój...
bercik napisał(a):Po pewnych przemyśleniach powiem tak;
Nie chciałbym żeby mi się kiedyś tak zaciął pedał gazu, żeby auto nie nadawało się do dalszej jazdy![]()
Tylko mi się wydaje że ten komunikat prasowy jest co najmniej "słaby"?
Sebekrally napisał(a):viper napisał(a):Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie. Kościuszko tez może byc szybszy ,a nie jest, a jak chce byc za szybki to kończy po za droga, wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty to nawet w jego kierunko nie stosowaliscie. Kubica jest tak szybki jak szybko dojeżdża do mety i dotyczy to każdego innego zawodnika, a póki co jest bardzo dobrze tzn. Jest liderem i jest w rajdzie. Tak wiec nie piszcie głupot jaki by on szybki nie był , bo przypomnę , ze na nie jednym rajdzie miał 1. Minutę przewagi i potrafił wydzwonic. To nie są chłopcy do bicia, żeby z nimi wygrywać kosmicznymi roznicami. Tak wiec dajcie na wstrzymanie jaki by on szybki nie był. Żeby nie było mówię to na luzie, a szybkość to czas i inne teorie nie maja racji bytu.
kremer napisał(a):Sebekrally napisał(a):viper napisał(a):Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie. Kościuszko tez może byc szybszy ,a nie jest, a jak chce byc za szybki to kończy po za droga, wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty to nawet w jego kierunko nie stosowaliscie. Kubica jest tak szybki jak szybko dojeżdża do mety i dotyczy to każdego innego zawodnika, a póki co jest bardzo dobrze tzn. Jest liderem i jest w rajdzie. Tak wiec nie piszcie głupot jaki by on szybki nie był , bo przypomnę , ze na nie jednym rajdzie miał 1. Minutę przewagi i potrafił wydzwonic. To nie są chłopcy do bicia, żeby z nimi wygrywać kosmicznymi roznicami. Tak wiec dajcie na wstrzymanie jaki by on szybki nie był. Żeby nie było mówię to na luzie, a szybkość to czas i inne teorie nie maja racji bytu.
haha ja też. Gość jest w formie od nowego roku jak lodowisko na basenie narodowymPodsumowując: On jest na tyle szybki na ile jest szybki
![]()
![]()
![]()
![]()
viper napisał(a):Sebekrally napisał(a):viper napisał(a):Chłopaki takim gadaniem to sobie możecie. Kościuszko tez może byc szybszy ,a nie jest, a jak chce byc za szybki to kończy po za droga, wiec nie chce sie nad wami znecac, ale takie teksty to nawet w jego kierunko nie stosowaliscie. Kubica jest tak szybki jak szybko dojeżdża do mety i dotyczy to każdego innego zawodnika, a póki co jest bardzo dobrze tzn. Jest liderem i jest w rajdzie. Tak wiec nie piszcie głupot jaki by on szybki nie był , bo przypomnę , ze na nie jednym rajdzie miał 1. Minutę przewagi i potrafił wydzwonic. To nie są chłopcy do bicia, żeby z nimi wygrywać kosmicznymi roznicami. Tak wiec dajcie na wstrzymanie jaki by on szybki nie był. Żeby nie było mówię to na luzie, a szybkość to czas i inne teorie nie maja racji bytu.
To albo coś mow , albo nie zaś od aj forum takimi tekstami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości