Moderator: SebaSTI
ZbyszekChaosu napisał(a):viper napisał(a):djescape napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=W7fUH7Ct0WQ - kajto ostrą dzidą szedł przed odcinek kwalifikacyjny. Nie mogę jeszcze nigdzie znaleźć onboardu z przejazdu Roberta i ciekaw jestem porównania tych dwóch zawodników pod tym kątem. Kajto chyba najwięcej stracił na lekkich wyjazdach na pobocza ale odwagi mu odmówić nie można
.
Nie koniecznie, bo w praktyce po pierwsze nie traci prędkości wypuszczajac auto , a po drugie czterolap i tak ciągnie bo dyfry rozkładają optymalnie przyczepność.
Kocham to w rajdachNie ma jednej właściwej nitki na OS-ie, wszystko zależy od stylu jazdy kierowcy, warunków pogodowych, rodzaju auta itp. Dwóch kierowców jedzie zupełnie inaczej a na miecie mieszczę się w 1s.
Jutro Kajto rusza 6 a Kubica 12. Czy dobrze rozumiem, że jeśli nie będzie mrozu i kierowcy naniosą syf na asfalt to KK ma przewagę?
robsol napisał(a):KK P6 - dziwna ta jego decyzja na tak odlegla pozycje ze wzgledu na syf nanaoszony przy cieciach chcac walczyc o wygrana chyba powinien wybrac troszke wyzej w okolicy 3 P , chyba za bardzo sie zapatrzyl na Roberta ktory testuje do Monte Carlo i tam nie bedzie pierwszy na drodze a warunki moga byc podobne,i ciekawe co z tego wyjdzie
viper napisał(a):robsol napisał(a):KK P6 - dziwna ta jego decyzja na tak odlegla pozycje ze wzgledu na syf nanaoszony przy cieciach chcac walczyc o wygrana chyba powinien wybrac troszke wyzej w okolicy 3 P , chyba za bardzo sie zapatrzyl na Roberta ktory testuje do Monte Carlo i tam nie bedzie pierwszy na drodze a warunki moga byc podobne,i ciekawe co z tego wyjdzie
jak sie nie wie co wybrać to najlepiej środek tzn. Pewnie liczy na stosunkowo względny syf , a jednocześnie na rozjezdzenia lodowych fragmentów. Kubica wziął 12 , bo z podobnym numerem pojedzie w monte carlo.
kmederski napisał(a):Masz racje ze stawka mocno srednia ;-( . Kajetan dysponuje najlepszym sprzetem, co powinno zniwelowac roznice wynikajace ze znajomosci trasy przez konkutentow. Moim zdaniem powinien ich latwo objechac. Jedyny, ktory moze namieszac to Robert. Jak taka obsada pozostanie przez caly sezon, to ME to bedzie zart jakis. Chociaz Janner zawsze inni omijali, o ile mnie pamiec nie myli.
kmederski napisał(a):Masz racje ze stawka mocno srednia ;-( . Kajetan dysponuje najlepszym sprzetem, co powinno zniwelowac roznice wynikajace ze znajomosci trasy przez konkutentow. Moim zdaniem powinien ich latwo objechac. Jedyny, ktory moze namieszac to Robert. Jak taka obsada pozostanie przez caly sezon, to ME to bedzie zart jakis. Chociaz Janner zawsze inni omijali, o ile mnie pamiec nie myli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość